ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΤΩΠΑ!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Τελικά έγινε αυτό που έχω τονίσει γράψει και σχολιάσει πολλές φορές!
     Έχουμε πια αντί πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου, έχουμε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!!!
     Και η ευθύνη  είναι αποκλειστική υπόθεση του αρμόδιου υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος ενώ βγήκε η απόφαση-ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ της ΕΕΑ θέλοντας να απαλύνει τον πόνο των ΠΑΟΚ και Ξάνθη ανακοίνωσε ότι θα φέρει νόμο με τον οποίο για τέτοιες περιπτώσεις δέν θα υποβιβάζονται οι ομάδες! 
     Ο νόμος αυτός που πέρασε από την Βουλή με 156 ψήφους αντί να καταλαγιάσει τα αναμμένα πνεύματα στη Θεσσαλονίκη μας τα...φούντωσε περισσότερο! Έτσι είχαμε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, «βιοπραγίες» με την αναγραφή απαράδεκτων συνθημάτων σε γραφεία βουλευτών της ΝΔ κι’αλλα πολλά!      
     Στην προσπάθειά του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να πέσουν λίγο οι τόνοι, τα πήρε ολα επάνω του και κάλυψε τον υπουργό του και καλά έκανε!



      Βέβαια το Μνημόνιο Ανασύστασης του Ελληνικού Ποδοσφαίρου που θα υπογράψει η Κυβέρνηση με τους προέδρους της FIFA και της UEFA μπορεί και να φέρει άλλα αποτελέσματα από τα προσδοκώμενα! Μπορεί...
      Με ολα αύτά η Κυβέρνηση κατάφερε να μην είναι κανείς ευχαριστημένος! Και φυσικά έχει δύο αντιπάλους! Εναν στη Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ κι’εναν στον Πειραιά τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ του οποίου οι φίλαθλοι είναι πάνω από 6 εκατομμύρια σε όλη την Ελλάδα!
       Βρίσκεται λοιπόν η Κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπροστά σε δύο μετωπα!
       Μπρος γκρεμός...
       Και πίσω ρέμα...
       Αλίμονό μας!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου