ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ: «ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ! ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ...»!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
     Περίμεναν με αγωνία οι μαθητές αλλά πολύ πολύ περισσότερο οι γονείς των μικρών μαθητών του δημοτικού, τις ανακοινώσεις της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως.
    Έτσι στίς εξι και αφου ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του υπουργείου Παιδείας Σωτήρης Τσιόρδας ανακοίνωσε λεπτομέρειες της ημέρας και αφού ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Χαρδαλιάς μας είπε τι πρέπει να κάνουμε, η υπουργός Παιδείας κ. Κεραμέως ανακοίνωσε με κάθε λεπτομέρεια ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!
    Για τα παιδιά της Τρίτης Τάξης Λυκείου που προετοιμάζονται για τις Πανελλήνιες η υπουργός αφου τόνισε πως για την Γ´ Τάξη τα μαθήματα θα αρχίσουν στα μέσα Μαΐου, είπε πως οι Πανελλήνιες θα γίνουν κανονικά στις 15 Ιουνίου.
   Για τα δημοτικά σχολεία η κ. Κεραμέως τόνισε πως δέν θα ανοίξουν ούτε την 1 Ιουνίου εάν δεν υπάρχει ασφάλεια για τα μικρά παιδιά.
   Για τις Εκκλησίες η υπουργός Παιδείας υπογράμμισε πως στις 4 Μαΐου θα ανοίξουν για ατομική λατρεία.
   Ενώ από τις 17 Μαΐου οι λειτουργίες θα γίνονται με πιστούς. Θα πρέπει όμως να τηρουνται οι κανόνες ασφαλείας, όπως έχουν πει οι επιστήμονες!
   Από την πλευρά του ο καθηγητής κ. Τσιόρδας ανακοίνωσε σήμερα πως υπήρξαν 10 νέα κρούσματα με σύνολο κρουσμάτων 2576! Οι νεκροί έφθασαν τους 139! Ενώ οι διασωληνομένοι είναι 41!
   Ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Χαρδαλιάς υπενθύμισε πως πρέπει να τηρούνται με θρησκευτική ευλάβεια τα μέτρα ασφαλείας.
   Ο κίνδυνος δέν έχει περάσει...
   Είναι εδώ ο Κορωνοιός...
   Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου