Η ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ





Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
    Όπως και κάθε Κυριακή έτσι κι’αυτή δέν πρέπει για κανέναν λόγο να χάσετε την ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, η οποία με επικεφαλής τον πρώτο των πρώτων, τον πρωταθλητή Τσάμπιονς Λιγκ στην Ενημέρωση Γιώργο Αυτιά, τους επιστήμονες συνεργάτες του και τους συναδέλφους δημοσιογράφους, αναλύει την οικονομική κατάσταση του τόπου, δίνει λύσεις στα προβλήματα των συνταξιούχων και των εργαζομένων και μιλάει με τους πρωτοκλασάτους υπουργούς που βγαίνουν και απαντούν στα ερωτήματα - μηνύματα των τηλεθεατών.
    Μα και βέβαια θα έχετε την ευκαιρία να μάθαιτε από πρώτο χέρι και μέσα από την πηγή της όλη την επικαιρότητα, έγκυρα και έγκαιρα.
    Ο Γιώργος Αυτιάς που κάθε Σάββατο και κάθε Κυριακή μπαίνει σε πάνω από τρία εκατομμύρια σπίτια, κατέχει ΔΙΚΑΙΑ τα ηνία της Ενημέρωσης στην Τηλεοπτική Σκηνή του τόπου.
    Να υπογραμμίσω πως η εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ είναι η  α σ π ί δ α  του λαού μας, γιατί ο Γιώργος Αυτιάς και όλοι οι συνεργάτες του προασπίζονται τα δίκαια του κοσμάκη, προτείνουν στην Κυβέρνηση  και μαζί βρίσκουν λύσεις για τα πολλά προβλήματα που ταλανίζουν τον λαό μας.
    Συντονιστείτε λοιπόν μαζί μας, για την πρώτη ΚΑΛΗΜΕΡΑ της ημέρας.
    ΣΚΑΙ ώρα 06.00 έως και 10.00
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ με τον Γιώργο Αυτιά
    Σας περιμένουμε.
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου