ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ κ. ΓΑΒΡΙΗΛ










Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Όλα τα Εκκλησιαστικά Σάιτ, ασχολήθηκαν με την συνάντηση που είχαμε τις προάλλες με τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκιδόνας τον Σεβασμιότατο κ. Γαβριήλ που έγινε στο γραφείο του στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο.
     Κατά την διάρκεια της συνάντησης μας είχα την ευκαιρία να ακούσω τις θέσεις του Σεβασμιοτάτου κ. Γαβριήλ, για την πολιτική, το ελληνοτουρκικό, για την κοινωνική ζωή και φυσικά για το σπουδαίο έργο που κάνει στην Επαρχία του.
     Και ασφαλώς διαπίστωσα γι’άλλη μια φορά την ευρύτητα των σκέψεων και θέσεων του.
     Ο κ. Γαβριήλ ένας νέος άνθρωπος από τους πιο νέους σε ηλικία Αρχιερείς που έχουμε, αναφέρθηκε και στον Βρεφονηπιακό Σταθμό που η Ιερά Μητρόπολης ετοιμάζει (πολύ πολύ σύντομα ξεκινά το έργο) στην Νέα Φιλδέλφεια. 
     Πρέπει όμως να τονίσω πως κάποιοι από το δημοτικό συμβούλιο αλλά και κάποιοι βαλτοί, εγκάθετοι όπως μου είπαν από εδώ την Νέα Φιλαδέλφεια (ο Δεσπότης μας δέν αναφέρθηκε καθόλου στο θέμα αυτό) θέλουν να βάλουν τρικλοποδιές στο έργο τιυ κ. Γαβριήλ.
     Όπως μου είπαν πάλι από την Νέα Φιλαδέλφεια, ακόμα και κάποιος «δημοφιλής» δημοτικός σύμβουλος  δεν θέλει...,για την ακρίβεια ζήτησε...αντάλλαγμα (δώσε μου δύο θέσεις εργασίας για να βάλει δικά του άτομα (!!!) είπε στον Σεβασμιοτατο, με ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ!!! Ο «κύριος» αυτός για να δωσει την συγκατάθεση του ώστε να ξεκινήσει το -επαναλαμβάνω το μεγάλο και πολύ πολύ σπουδαίο έργο- για τα βρέφη της Νέας Φιλαδέλφειαςκαι όχι μόνο, ήθελε ρουσφέτι....
     Ακόμα τις θέσεις της Μητρόπολης μας ανέλυσε και ο Πανοσιολογιοτατος Αρχιμανδριτης ο π. Τιμόθεος Ηλιάκης, ο οποίος είναι ο τρίτος στην ηγεσία της τοπικής εκκλησίας. Κατέχει, τον όρισε ο Σεβασμιότατος κ. Γαβριήλ Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος με αυξημένες αρμοδιότητες και ο οποίος ήταν παρών στην συζήτηση που είχαμε με τον κ. Γαβριήλ.
      Όλοι αγαπούν το Μητροπολίτη μας τον κ. Γαβριήλ και χαίρονται να τον ακούνε να μιλάει και να αναλύει με το κήρυγμα του τον λόγο τιυ Θεού.
      ΑΞΙΟΣ 
Γιώργος Κοντονής 
                                    Σημ.Συντ.
                                    Σε άλλο σχόλιο μου θα αναφερθώ στην συνάντηση που είχα με τον Πρωτοσύγγελο τον Πανοσιολογιοτατο Αρχιμανδρίτη τόν 
                                    π. Επιφάνιο Αρβανίτη 
                                    ΓΑΚ 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου