ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΡΟ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Σήμερα ο πρωινός καφές στο ήρεμο στέκι μου εδώ στην γειτονιά μου στην περιοχή Απομάχων «ΤΟΝ ΑΡΤΟΝ ΗΜΩΝ» είχε στην κυριολεξία άλλη γεύση. Κάθε φορά που βρισκόμαστε με τον καλό μου φίλο σημερινό δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας, πρώην Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και γνωστό ηθοποιό Γιάννη Βούρο, συζητάμε για «όλα και για όλους». 
      Σήμερα αφού θυμηθήκαμε τα παλιά και μιλήσαμε για εκείνα τα χρόνια, αναφερθήκαμε στην πολιτική κατάσταση έτσι όπως εξελίσσεται τώρα, ήρθαμε και στην πόλη μας. 
      Όπως διαπίστωσα ο Γιάννης Βούρος δέν είναι δήμαρχος του γραφείου. Βγαίνει καθημερινά και πηγαίνει σε όλες τις γειτονιές κάνοντας «προσωπικό έλεγχο» για να διαπιστώσει εάν τηρούνται όλα αυτά που είχε υποσχεθεί. Παράλληλα ζητά από τον κόσμο να του πει το πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή του, λέγοντας «τα καλά τα βλέπω, αυτά που δέν ξέρω θέλω να μου πείτε...»! Είναι μια προσωπική επαφή με τον κόσμο που πραγματικά φέρει αποτέλεσμα.
      Στην συζήτησή μας ο Γιαννης Βούρος είχε την καλοσύνη να με ενημερώσει για τα μεγάλα έργα που γίνονται στην πόλη μας. Για το ΚΑΠΗ στην Δεκελείας. Για την μεγάλη Πεζογέφυρα στον Σκλαβενίτη. Καθώς και για τις σκέψεις του για το Άλσος που πρόταση του είναι να φυλάσσεται από ομάδα σεκιούριτι κάτι που θα φέρει προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο.
      Και βέβαια κλείσαμε ραντεβού για μια συνέντευξη «εφ’ολης της ύλης» και «έξω από τα δόντια»!
Γιώργος Κοντονής




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου