ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΧΕΣΟΥΣ ΜΑΝΘΑΝΟ ΣΤΗΝ UEFA!



Σχόλιο Γιώργος  Κοντονής 
      Έμαθα πως τα...κατωρθώματα του Ισπανού διαιτητή  
      Χεσούς Μανθάνο μπαίνουν προς συζήτηση στην 
      URFA
      Επιτέλους πρέπει να παρθούν μέτρα και για τις κακιές 
      διαιτησίες καη για την παραπληροφόρηση του VAR!
Ο...ΧΕΣΟΥΣ ΜΑΝΘΑΝΟ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
     Θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να πάρει μια σπουδαία νίκη και  μάλιστα μέσα στην Μασαλία, αφού κατά γενική ομολογία επαιξε υπέροχη μπάλα. Όμως ο Ισπανός διαιτητής είχε αντίθετη άποψη! Ετσι καταλόγισε δυο πέναλτυ που μόνο αυτός είδε (ιδιαίτερα το δεύτερο) σε δύο φάσεις που ήταν πάνω ή λίγο έξω από την γραμμή της μεγάλης περιοχής! Έδειξε την άσπρη βούλα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ, που από 0-1 υπέρ της Ελληνικής ομαδος, έγινε 2-1 υπέρ της Γαλλικής! 
     Πολύς λογος έγινε για τον καταλογισμό  του δεύτερου πέναλτυ. Ο...Χέσους Χιλ Μανθάνο σφύριξε στην αρχή φάουλ (αυτή ήταν και η σωστή απόφαση) για χέρι του Ραφίνια που έγινε πάνω ή λίγο έξω από την γραμμή της περιοχής. Μετά από συννενόηση με το VAR έδειξε την άσπρη βούλα! Πέναλτυ! Την απόφαση αυτή που ο Ισπανός πήρε χωρίς ο ιδιος να πάει να δει την φάση στο μόνιτορ ως όφειλε να κάνει, δεν πίστευαν ούτε και οι παίκτες της Ολύμπικ Μαρσειγ! Με δυο γκολ δώρο λοιπόν στους Γάλλους ο Ολυμπιακός έχασε. Ήταν μια ήττα με το έτσι θέλω από τον Ισπανό Χέσους Χιλ Μανθάνο!
      Παρόλα αυτά η τρίτη θέση που οδηγεί στις 32 του Γιουρόπα Λιγκ είναι πιο κοντά στον Ολυμπιακό και θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την δεύτερη στην βαθμολογία Πόρτο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και η Μαρσειγ πηγαίνει στο Μάντσεστερ και παίζει μα την πρώτη Σιτι.





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου