ΕΝΑΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ «ΣΑΡΩΣΕ» ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ 2-1





Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
        Ένας άλλος ΠΑΣ Γιάννινα.
        Ένας ΠΑΣ από τα παλιά ο οποίος στον πρώτο αγώνα για το Κύπελλο όχι στις Ζωσιμάδες αλλά στο Αγρίνιο «σάρωσε» τον Παναθηναϊκό και τον νίκησε με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή, μιας και η Αθηναϊκή ομάδα είχε καταφέρει να προηγηθεί στο σκορ μόλις στο 2 λεπτό με τον Μακέτα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπόρεσε να ισοφαρίσει με τον Παμλίδη στο 21´ με δυνατό σουτ. Και η ομάδα των Ιωαννίνων πήρε την νίκη στο 66 λεπτό  με γκολ του Κάργα με κεφαλιά!  
ΠΟΙΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ;
Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΙΝΑΙ!..
    * ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ Google.com
     Παρακολουθησα λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα Παναθηναϊκός για το Κύπελλο Ελλάδος που έγινε στο «ουδέτερο» γήπεδο του Αγρινίου (το γήπεδο στις Ζωσιμάδες κρίθηκε ακατάλληλο από τις καιρικές συνθήκες!) και στο οποίο ο ΠΑΣ Γιάννινα «πάτησε» στην κυριολεξία τον Παναθηναϊκό. Η νίκη με 2-1 της ομάδας των Ιωαννίνων δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Το τελικό 2-1 που αδικεί τον ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος ήταν ΑΝΩΤΕΡΟΣ του Παναθηναϊκού, θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν 3-1 ή ακόμη και 4-1!
      Καλά έλεγε προ ημερών ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα πως η ομάδα του παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο όταν το γήπεδο είναι σε καλή κατάσταση. Τρανή απόδειξη το σημερινό ματς στο Αγρίνιο όπου έκανε «σκόνη» τον Παναθηναϊκό που αποχώρησε από το γήπεδο με σκυμμένα τα κεφάλια των παικτών του!
       Να υπογραμμίσω πως ο προπονητής των Ιωαννίνων είχε στήσει την ομάδα του κατά εντυπωσιακό τρόπο και «πήρε την ταυτότητα» του προπονητή του Παναθηναϊκού στο σημερινό παιχνίδι! Δύσκολο να βρεις τον καλύτερο από την ομάδα των   Ιωαννίνων γιατί και οι 11 έπαιξαν και οι αναπληρωματικοί που μπήκαν, έπαιξαν υπέροχη μπάλα!
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου