ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣχόλιο Γιώργος Κοντονής 
       Είναι τελικά αλήθεια.
       Στην Ελλάδα ο μοναδικός Σύλλογος, η μόνη ομάδα 
       που προχωράει στην Ευρώπη, είναι ο Θρύλος!
       Ο Ολυμπιακός που έβαλε τις βάσεις για την
       πρόκριση στις 16 ομάδες του Γιουρόπα Λιγκ! Νίκησε 
       συνέτριψε πιο σωστά την Ολλανδική Αϊντχόφεν με
       4-2!
       Το σκορ αυτό θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο εάν
       οι ερυθρόλευκοι ήταν πιο τυχεροί σε κάποιες φάσεις 
       ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο όταν ο Χασάν που 
       βρέθηκε σε καλή θέση δεν μπόρεσε να στείλει την 
       μπάλα στα δίκτυα της Ολλανδικής ομάδας.
       Ο Ολυμπιακός ήταν θαυμάσιος και με τους 
       βαθμούς έδωσε πολλές ανάσες στην Ελλάδα.ΘΡΥΛΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ
ΤΟ «ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ» ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ  ΕΛΗΞΕ 
ΜΕ ΝΙΚΗ 4-2 ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!
     Μεγάλη νίκη στην Ευρώπη του Ολυμπιακού! Στον πρώτο αγώνα συνέτριψε την Ολλανδική Αϊντχόφεν με 4-2 και σε μια εβδομάδα θα πάει στην Ολλανδία με στόχο την επιτυχία ενός τέρματος ώστε να επιστρέψει με την πρόκριση στις 16 ομάδες του Γιουρόπα Λιγκ 
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 1-0
     Στο 9 λεπτό ο Βαλμπουενά κτύπησε φάουλ και με εντυπωσιακή καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της Αϊντχόφεν με κάνοντας το 1-0!
Η ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ ΙΣΟΦΑΡΙΖΕΙ 
     Λίγα λεπτά αργότερα η Ολλανδική ομάδα με τον  Ζαχάβι που έπιασε δυνατό σουτ. Η μπάλα κτύπησε στο πόδι του Παπασταθόπουλου και γίνεται το 1-1!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 2-1
     Ήταν το λεπτό και ο Εμβιλά με δυνατό σουτ και γίνεται το Ολυμπιακός Αϊντχόφεν 2-1
Η ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΛΛΑΝΔΩΝ 
     Στο 38 λεπτό ο Ζαχάβι με κεφαλιά ισοφαρίζει σε 2-2! 
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 3-2
      Ακριβώς στο 45+4 ο Ολυμπιακός πετυχαίνει ένα ακόμη γκόλ. Ο Ελ Αραμπί «κλέβει» την μπάλα από τον αντίπαλο του μπακ και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα κάνει το 3-2 για τον Ολυμπιακό.
       Λίγο πριν από την λήξη του ημιχρόνου ο Καμαρά έπιασε δυνατό σουτ η μπάλα κτύπησε δε πόδι αμυντικού και έχασε μια καλή ευκαιρία για πετύχει ο Ολυμπιακός ένα ακόμη γκόλ. 
     Με το υπέρ του 3-2 ο Ολυμπιακός πηγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 4-2!
     Στο 83 λεπτό ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα ακόμη γκολ. Ύστερα από συνεργασία της επίθεσης του Ολυμπιακού ο Μασούρας έπιασε δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της Αϊντχόφεν κάνοντας το 4-2 για τους ερυθρόλευκους!
     Δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού επι της δεύτερης μεγάλης ομάδας της Ολλανδίας η οποία δέχεται εύκολα γκόλ ενώ πολύ εύκολα σημειώνει κιόλας!  Από τον Ολυμπιακό όλοι ήταν υπέροχοι... Από την Αϊντχόφεν ο Ζαχάβι ήταν ο καλύτερος.
     Μεγάλη ήταν η συμμετοχή του Πέδρο Μάρτινς ο οποίος με τις αλλαγές που έκανε έδωσα ζωηράδα στον Ολυμπιακό με στόχο και σκοπό μια σπουδαία νίκη που την πέτυχε.
     Στο δυνατό παιχνίδι ο Πορτογάλος προπονητής παρέταξε τον Ολυμπιακό με την καλύτερη δυνατή 11 κάδα. Απουσίασε ο τιμωρημένος Σεμέδο την θέση του οποίου πήρε ο Μπα. Μαζί του αγωνίστηκε  ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Δεξιά ο Γάλλος Λαλά. Ο επίσης Γάλλος Εμβιλά ήταν ένας από τους τρεις μεσαίους και στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί. Αριστερά στην επίθεση έπαιξε ο Μπρούμα που ανήκει στην Ολλανδική ομάδα την σημερινή αντίπαλο του Ολυμπιακού και δεξιά ο Βαλμπουενά.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου