ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ!



ΕΝΑΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ 
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
   Ανήμερα του εορτασμού για τα 200 χρόνια του εορτασμού της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας και  φορώντας της επετειακή φανέλα η Εθνική μας πήρε εναν πολύτιμο βαθμό παίζοντας με μια από τις καλυτερες ομάδες του πλανήτη όπως είναι η Ισπανία και μάλιστα στο δικό της σπίτι στην Γρανάδα!
   Στο 33 λεπτό οι Ισπανοί που έχασαν πολλές ευκαιρίες πέτυχε το 1-0. Ο Μοράτα με δυνατό σουτ από κοντά εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας της Ελλάδος και άνοιξε το σκορ 1-0!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 1-1
   Ήταν το 57 λεπτό όταν ο Μπακασέτας με πέναλτυ που κέρδισε η Εθνική μας ομάδα(υπέπεσε ο Μαρτίνεθ επι του Μασούρα) έκανε το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα!
   Έτσι η Εθνική μας με νέα πρόσωπα στο δεύτερο ημίχρονο με τον ασσο του Ολυμπιακού τον Φορτούνη στην σύνθεση της και τον νεαρό διεθνή παίκτη του ΠΑΟΚ τον Τζόλη στα άκρα της επίθεσης όπως και τον μικρόσωμο Σιώπη στην μεσαία γραμμή, κράτησε περισσότερο την μπάλα και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1!
    Είναι γεγονός πως στην Γρανάδα σήμερα χρονιάρα ημέρα της 25 Μαρτίου 1821,  που εορταζουμε τα 200 χρόνια απο την Εθνική Επανάσταση και την αποτίναξη του Οθωμανικού ζυγού,  η Εθνική μας ποδοσφαιρική ομάδα, έχοντας και την τύχη με το μέρος της πήρε τον πρώτο πολύτιμο βαθμό και μάλιστα παίζοντας εκτός εδρας, με μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, την Ισπανία!
    Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας το 1-1 θεωρείται και είναι δίκαιο αποτέλεσμα.
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου