ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ!





Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Όταν το έμαθα είπα πως ΟΛΟΙ θα αντιδράσουν!
     Έτσι και έγινε!
     Το γεγονός λοιπόν πως η εντυπωσιακή Ιωάννα Λίλη,   που είναι σύζυγος του Θοδωρή Ζαγοράκη που μόλις πριν λίγους μήνες εκλέχθηκε πρόεδρος της ΕΠΟ,  πήρε, θα έχει εκπομπή στο Κανάλι ΟΡΕΝ συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη που είναι και πρόεδρος του ΠΑΟΚ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ. 
       Και ναι ΕΓΕΙΡΕΙ ΖΗΤΗΜΑ ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ! 
      Δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε, γράφουν και σχολιάζουν ότι ο παλιός αρχηγός της Εθνικής Ποδοσφαιρικής ομάδας η οποία το 2004 κατέκτησε το Ευρωπαικό Κύπελλο ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν εκλέχθηκε μόνο πρόεδρος της ΕΠΟ, αλλά έγινε και Καίσαρας του Ελληνικού Ποδοσφαίρου!
     Ύστερα, από όλα αυτά, με την είδηση που κυκλοφορεί τώρα ότι η αξιόλογη κατά τα άλλα Ιωάννα Λίλη  αναλαμβάνει εκπομπή στο ΟΡΕΝ τα πράγματα δυσκολεύουν για τον Καίσαρα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Ήδη οι ομάδες οι ΠΑΕ έχουν αρχίσει να σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός. 
      Μήπως πρέπει πριν προχωρήσει πολύ η υπόθεση η ίδια η κ. Λίλη να μην δεχθεί ή να παραιτηθεί από την εκπομπή, για το καλό του Θοδωρή Ζαγοράκη.
      Δεν μπορεί και δεν πρέπει να έχει εκπομπή ούτε στο ΣΚΑΙ ούτε στο MEGA ούτε και στο ΟΡΕΝ!
      Και δεν πρέπει να ξεχνά αυτό που ο φιλόσοφος λαός μας λέει: «Η γυναίκα του Καίσαρα του Ποδοσφαίρου μας, η Ιωάννα Λίλη, θα πρέπει και ΝΑ ΕΙΝΑΙ αλλά και ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΜΙΑ! 
      Θα πρέπει να υπενθυμίσω πως το 2020 για λόγους ευθιξίας παραιτήθηκε από την ΕΠΟ από την Επιτροπή Εφέσεων, ο πρόεδρος της Γεράσιμος Διονυσάτος ύστερα από την κατακραυγή επειδή ο γιός του εργαζόταν στο ΟΡΕΝ. Μάλιστα στο ίδιο Κανάλι εργαζόταν και η σύζυγος του διεθνούς διαιτητή Τάσου Παπαπέτρου, η Μάρτζυ Λαζάρου!
Γιώργος Κοντονής 
       

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου