Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΖΕΜΠΑΙΤΖΑΝ!





Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 

      ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, Ο ΟΛΥΜΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΝΕΦΤΣΙ 

     Με εντελώς νέα ομαδα, νέα εντεκάδα λογω τραυματισμών και ξεπερνώντας τα πολλά προβλήματα που δημιουργήθηκαν κατα την διάρκεια του αγώνα, ο Ολυμπιακός κατάφερε να νικήσει με ενα εντυπωσιακό γκολ του Καμαρά την σκληροτράχηλη Νέφτσι Μπακού του Αρζεμπαιτζάν  στο «Γεώργιος Καραισκάκης», κάνοντας το πρώτο βήμα για τον επόμενο προκριματικό γύρο. 

      Χωρίς τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Εμβιλά και Ελ Αραμπί και με τον Μπουχαλάκη να τραυματίζεται στα πρώτα λεπτα και να αποχωρεί απο την συνάντηση, τον σκορερ και καλύτερο παίκτη του μέχρι εκείνη την στιγμή Καμαρά να αποβάλλεται για ενα απρόσεκτο ανάποδο ψαλίδι που επιχείρησε κτυπώντας στο πρόσωπο αντίπαλο του στο 43 λεπτό, αφήνοντας έτσι τον Ολυμπιακό με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο διάστημα του αγώνα,  οι ερυθρόλευκοι στάθηκαν όρθιοι και νίκησαν με 1-0!

      Το γκολ σημειώθηκε στο 29 λεπτό οταν ο καταπληκτικός μαέστρος της μπάλας Βαλμπουενά εδωσε-έστρωσε ωραία στον Καμαρά που βρισκόταν δεξιά μεταξυ σέντρας και μεγάλης περιοχής. Ο Καμαρά με φαλτσαριστό σουτ λόμπα (η μπάλα διέγραψε μια περίεργη καμπύλη πριν καταλήξει στα δίκτυα των Αζέρων) σημείωσε ενα ανέλπιστα εντυπωσιακό γκόλ, το οποίο θα συμπεριληφθεί στα δέκα καλύτερα γκολ της UEFA.

      Στο 63 λεπτό αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τσελίκ ο οποίος  προκειμένου να σταματήσει επίθεση του Ρεάπτσιουκ τον κλώτσησε στο κεφάλι! 

      Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στις 8 το βράδυ στο Αρζεμπαιτζάν. Και ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει και εκτός έδρας, εστω και αν αγωνιστει και πάλι χωρίς τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο, τον Εμβιλά, τον Ελ Αραμπί, τον Καμαρά και ίσως τον Μπουχαλάκη.






ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΔΕΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΤΥΧΙΕΣ, ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ 1-0! 
    Παρά τις πολλές ατυχίες του και την αποβολή του Καμαρά στο 43’ ο Ολυμπιακός νίκησε την σκληροτράχηλη Νεφτσί Μπακού με 1-0! 
    Ο πρωταθλητής Ελλάδος έδειξε πως μπορεί και θα κερδίσει και στο Αρζεμπαιτζάν την Νεφτσι Μπακού! 
    Στο πρωτο 15 λέπτο ο Ολυμπιακό μετά το δέκατο λεπτό έφθασε πολλές φορές στην εστία την Νεφτσι Μπακου, η οποία έχασε δυο ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά του αγώνα. 
    ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ Ο ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ 
    Ήταν το 17 λεπτό όταν σε μια φάση χωρίς ένταση τραυματίστηκε στην γάμπα και την θέση του πήρε ο Βαλμπουενά 
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ  1-0
    Στο 29 λεπτό ο Βαλμπουενά έδωσε ωραία πάσα στον Καμαρά που ήταν δεξιά και πλάι μεταξύ σέντρας και Μεγάλης Περιοχής της ομάδας του Αζερμπαιτζάν και με φαλτσαριστό σουτ έκανε το 1-0! 
ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΜΑΡΑ
    Ήταν το 43 λεπτό όταν ο Καμαρά χωρίς να βλέπει επιχείρησε ανάποδο ψαλίδι και κτύπησε άθελα του στο πρόσωπο τον παίκτη των Αζέρων που τραυματίστηκε, ενώ ο Πορτογάλος διαιτητής έδειξε κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Ολυμπιακού!
Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΣΕΛΙΚ 
    Στο 63 λεπτό σε αντεπίθεση του Ολυμπιακού ο Τσελίκ κτύπησε με κλωτσιά το πρόσωπο του αριστερού μπακ Ρεατσουκ και ο Πορτογάλος διαιτητής του έδειξε την κόκκινη κάρτα. Έτσι οι δυο ομάδες στα υπόλοιπα λεπτά επαιξαν με δέκα παίκτες! 
    Μπορεί λόγω τραυματισμών να μην αγωνίστηκαν βασικά στελέχη, ο πρωταθλητής Ελλάδος ο Ολυμπιακός έπαιξε με τους ετοιμοπόλεμους και μπροστά στον κόσμο του που ύστερα από 500 και πλέον ημέρες, επέστρεψε στο «Γεώργιος Καραισκάκης».
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου