Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΗΣ!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
   Παρακολούθησα στο MEGA την ζωντανή συζήτηση μεταξύ του υπουργού αναπληρωτή Εσωτερικών κ. Πέτσα και μιας κυρίας που εκπροσωπούσε όπως έλεγε όλους εκείνους που τίθενται εκτός εργασίας σε αναστολή. Οι τοποθετήσεις και οι θέσεις της μαντάμ,  όπως ήταν επόμενο έβγαλαν όλους τους Έλληνες εκτός εαυτού!
     Και  να γιατί. 
«Επειδή έχουμε έναν πρωθυπουργό που μετράει στρέμματα και φέρετρα, να σας πω λοιπόν ότι τα 13500 φέρετρα είναι στη δική σας την πλάτη και όχι στους υγειονομικούς και οι δέκα χιλιάδες απολύσεις παρά τον Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα είναι στη δική σας την πλάτη και όχι στην πλάτη των συναδέλφων μας. Θα έπρεπε να ντρέπεστε που βγαίνετε και μιλάτε έτσι δημόσια σε υγειονομικούς»,
    Είπε η κυρία αυτή που ως άλλος τραμπούκος πίστευε πως…τάπωσε τον υπουργό, ο οποίος διατηρώντας και πολύ σωστά την ψυχραιμία του απάντησε 
«Αυτά που είπε είναι η πιο σκληρή “γραμμή” του κ. Πολάκη στο ΣΥΡΙΖΑ, οπότε να είμαστε ξεκάθαροι, δεν πιστεύω ότι αυτά εκπροσωπούν κανέναν νοσηλευτή. Εκπροσωπούν την κυρία που τα εκφράζει ενδεχομένος και το πολιτικό κόμμα που εκφράζει. Γι αυτό μίλησα πριν για αντικυβερνητική συνδικαλιστική δράση».
    Η «κυρία» αυτή χωρίς να βρεθεί κάποιος από τους συνδικαλιστές να της βουλώσει το στόμα συνέχισε.
«Εσείς τι εκφράζετε με το “πετώντας λεφτά στις ΜΕΘ”; Εσείς ποια πολιτική εκφράζετε; Εγώ εκφράζω τον Πολάκη; Δεν ντρέπεστε; Χαρακτηρίζετε πολιτικά έναν άνθρωπο χωρίς να τον ξέρετε; Αυτά ανήκουν σε μαύρες εποχές στην ιστορία, θέλετε να τα επαναλάβουμε;»
  «Άντε τώρα να βρεθεί κάποιος στα χέρια της κυρίας αυτής…» είπαν πολλοί που διαμαρτυρήθηκαν με έντονο τρόπο στο κανάλι MEGA! 
    Ντροπή  κυρά μου 
    


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου