ΑΛΩΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΤΗΝ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΜΕ 3-0!



      ΝΑΙ ΘΡΥΛΕ ΝΑΙ
      ΜΕΓΑΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΣΑ 
      ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΤΗΝ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 
      ΜΕ 3-0!
      Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
    «Ήρθαμε για την νίκη…»! Είχαν πει στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής Πέδρο Μάρτινς και ο Βαλμπουενά. Το είπαν και το έκαναν πράξη! Ο Ολυμπιακός συνέτριψε δίκαια την Φενέρμπαχτσε με 3-0.
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 0-1
      Είναι το 6 λεπτό και ο Μασούρας «κλέβει» την μπάλα κάνει ωραία μπροστινή μπαλιά ο Τικίνιο αφήνει την μπάλα στον ο οποίος σερβίρει στον Τικίνιο που πλασάρει όμορφα τον τερματοφύλακα της Τουρκικής ομάδας κάνοντας το 0-1 για τον Ολυμπιακό.  
      Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός που είχε φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του, έχασε δυο καλές ευκαιρίες για γκολ νε τον Μαντί Καμαρά. Ενώ στο 45+1 ο Ρόσσι έχασε ευκαιρία για να ισοφαρίσει στέλνοντας την μπάλα από κοντά αουτ!
      Στο 56 ο Πέλκας από κοντά έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο δοκάρι και να καταλήξει αουτ.
      Δυο λεπτά αργότερα ο Αγκιμπού σε αντεπίθεση των ερυθρολεύκων έπιασε δυνατό σουτ και ο τερματοφύλακας της Φενέρμπαχτσε απέκρουσε σε κόρνερ.
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 0-2
      Στο 63 λεπτό ο Ολυμπιακός σε οργανωμένη αντεπίθεση σημείωσε το δεύτερο γκολ. Ο Αγκιμπού έδωσε στον Καμαρά ο οποίος έπιασε δυνατό σουτ η μπάλα κτύπησε στο πόδι του τερματοφύλακα και έφθασε στον Μασούρα που με δυνατό σουτ έκανε το 0-2! 
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 0-3
      Είναι το 69 λεπτό ο Αγκιμπού που κάνει ότι θέλει την άμυνα της Τουρκικής ομάδας έπιασε σουτ η άμυνα απέκρουσε προς στιγμή. Η μπάλα έφθασε στον Μασούρα που με δυνατό σουτ έκανε το Φενέρμπαχτσε Ολυμπιακός 0-3!  
      Δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού, που μέσα στην Πόλη έκανε σπουδαία εμφάνιση και συνέτριψε την πρωτοπόρου του Τουρκικού πρωταθλήματος της Φενέρμπαχτσε με 3-0!
      Ο Πορτογάλος προπονητής Πέδρο Μάρτινς με τερματοφύλακα τον Βατσλίκ, πέντε στην άμυνα τρία κεντρικά μπακ και τον Μασούρα στα δεξιά τεσσερα άτομα στην μεσαία γραμμή και στην κορυφή τον Τικίνιο παρέταξε τον Ολυμπιακό.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου