ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: «ΕΛΛΑΔΑ-ΘΡΥΛΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ»!    Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ         
    ΣΕ ΠΕΛΑΓΗ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 3-0
    Γράφει ο Γιώργος Κοντονής 
    Αμέσως μετά την νίκη θρίαμβο του Ολυμπιακού στην Πόλη με 3-0 επι της πρωτοπόρου του τουρκικού πρωταθλήματος της Φενέρμπαχτσε,  ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος του Θρύλου ο μεγαλοεφοπλιστής και ο μεγαλοεπιχηρηματίας ο Ευάγγελος Μαρινάκης δήλωσε ΕΛΛΑΔΑ-ΘΡΥΛΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. Μάλιστα ο καλός μου φίλος ο Ευάγγελος Μαρινάκης τόνισε τουλάχιστο δυο φορές την λέξη «μέσα στην Πόλη μας».
    Συγκεκριμένα ο κ. Μαρινάκης τόνισε στην τηλεόραση COSMOTETV.
  «Σίγουρα είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι, ειδικά με αυτή τη νίκη εδώ μέσα στην Πόλη μας. Ζήσαμε μεγάλες στιγμές, μου θύμισε το 2012 όταν κερδίσαμε στο μπάσκετ. Ήταν κάτι πολύ μεγάλο, είναι αφιερωμένο σε όλους του Έλληνες. Αυτό που είπα με τα παιδιά, Ελλάδα-Θρύλος, Θρησκεία μέσα στην Τουρκία.
     Ευχαριστούμε τους παίκτες, το προπονητικό τιμ, παίξαμε δυνατά, όπως πρέπει να παίζει ο Ολυμπιακός, θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια αυτή τη νίκη. Όμως η γιορτή θα τελειώσει γρήγορα. Την Κυριακή έχουμε μεγάλο ματς τον Παναθηναϊκό, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να νικήσουμε.
      Και στα δύσκολα ονειρευόμαστε, βιάζονται κάποιοι φίλοι να βγάλουν συμπεράσματα. Ο Ολυμπιακός Αποτελείται από πολύ καλούς παίκτες και από μία διοίκηση που είναι δίπλα στην ομάδα και λύνει προβλήματα. Ανεβάζουμε ψηλά τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου