ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΔΩΡΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ!







      ΔΩΡΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΜΕ 2-0!
      Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
      Δυστυχώς συο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική μας έκανε λάθη. Έτσι δώσαμε ένα πέναλτυ από το πουθενά και λίγο μετά χωρίς ουδείς να το καταλάβει η Σουηδία βρέθηκε να κερδίζει την Ελλάδα με 2-0 
      Στο 4 λεπτό ο Μασούρας πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ!
      Η Εθνική μας ξεκίνησε πολύ καλά και έδειξε πως δεν θα είναι εύκολη αντίπαλος για την Σουηδία.
ΔΟΚΑΡΙ
      Ήταν το 21 λεπτό όταν ο Μασούρας από τα αριστερά σε κατά μέτωπο επίθεση έφθασε σε πλαγιά θέση μέσα στην περιοχή έπιασε δυνατό συρτό σουτ αλλά η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι!
ΔΟΚΑΡΙ ΔΕΥΤΕΡΟ!
       Στο 39 λεπτό και ύστερα από σέντρα του Μασούρα έπιασε κεφαλιά ο Παυλιδης αλκα βρήκε στ οριζόντιο δοκάρι της εστίας των Σουηδών! Ήταν το δεύτερο δοκάρι!
       Χωρίς γκολ έληξε το ημίχρονο στο οποίο η Ελλάδα είχε κατοχή μπάλας αλκα ΦΕΝ κατάφερα να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που τις παρουσιάστηκαν.
ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ 
        Ήταν το 59´και ο Μαυροπάνος έκανε πέναλτυ που κτύπησε ο Φοσερμπεργκ και έκανε το 1-0 για την Σουηδία, η οποία προηγήθηκε από το πουθενά, την ώρα που ήταν στριμωγμένη από την Ελληνική ομάδα.
ΔΩΡΟ!
          Στο 70´η Σουηδία πέτυχε και δεύτερο γκολ δώρο από την άμυνα μας. Ο τερματοφύλακας των Σουηδών έπιασε δυνατό βόλε οι αμυντικοί μας πίστεψαν πως ο Βλαχοδήμος μπορεί να αποκρούσει, μπήκε όμως σφήνα ο Ισακ που πλάσαρε σε κενό τέρμα κάνοντας το 2-0!
ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ
          Με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβάλλεται ο Χατζηδιάκος από τον Γερμανό διαιτητή.
          Τα πράγματα δεν ήρθαν έτσι όπως τα είχαμε υπολογίσει. Δεν αξιοποιήσαμε την καλή εμφάνιση του πρώτου ημίχρονου που είδαμε την μπάλα να κτυπά δυο φορές στο δοκάρι της εστίας του Ολσεν.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου