Π Ε Ρ Α Σ Τ Ι Κ Α ΣΤΟΝ π. ΤΙΜΟΘΕΟ ΗΛΙΑΚΗ



     ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
      Σήμερα επικοινώνησα με τον πνευματικό μας πατέρα τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνας τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη, τον π. Τιμόθεο Ηλιάκη που είχε ένα πρόβλημα με την υγεία του, ευτυχώς περαστικό.
     «Με την βοήθεια του Θεού όλα πήγαν καλά», μου είπε μόλις άκουσε την φωνή μου. Και γεμάτος αυτοπεποίθηση και συγκινημένος συνέχισε. «Την Παρασκευή με την βοήθεια της Παναγίας Μητέρας Μας και του Κυρίου Μας, βγαίνω από το Κέντρο Αποκατάστασης και πηγαίνω στο σπίτι μου». Και στη συνέχεια πολύ συγκινημένος, τα μάτια του έτρεχαν δάκρυα και με φωνή τρεμάμενη μου είπε. «Ο Θεός να έχει καλά τον Δεσπότη μας,  τον Σεβασμιότατο κ. Γαβριήλ,  που με φρόντισε και όλα είναι καλά. Προσεύχομαι Γιώργο μου καθημερινά στο Θεο Μας και τον παρακαλώ να του δίνει μακροημέρευση, υγεία και όλα τα καλά. Τον αγαπώ πολύ. Αν δεν ήταν αυτός ο άνθρωπος δεν ξέρω εάν υπήρχα».
        Την ερχόμενη Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου του 2021 ο π. Τιμόθεος Ηλιάκης πηγαίνει υγιής στο σπίτι του. Και με την βοήθεια του Θεού ύστερα από μερικές ημέρες θα το έχουμε κοντά μας στην Εκκλησία μας, εδώ στην Αγία Τριάδα στην Νέα Φιλαδέλφεια για να μας ευλογεί.
        Περαστικά σου. 
        Σε περιμένουμε π. Τιμόθεε γερό και δυνατό.
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου