ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!





      ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΑΚΑΛΕΠΤΟ
      ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ 2-1
      ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
       Σαν το καλό παλιό κρασί ο Βαλμπουενά θύμισε σήμερα σε όλους μας πως παρά τα χρονάκια του μπορεί να σηκώνει στους ώμους του το θηρίο που λέγεται Ολυμπιακός!
       Και για αυτό ο Πέδρο Μάρτινς χρησιμοποιεί τον  Βαλμπουενά δέκα με δεκαπέντε λεπτά και πραγματικά του βγάζει τα...κάστανα από την φωτιά!   
       Δίκαιη πέρα για πέρα η νίκη του Ολυμπιακού επί του Βόλου ο οποίος μέχρι και το 71 λεπτό έπαιζε με 11 πάικτες ΞΕΝΟΥΣ! Ούτε ένας Ελληνας!!!  
       Στο 10 λεπτό, ο Βόλος κερδισε πέναλτυ, που εκτέλεσε ο Φαμπιέν αλλα ο τερματοφύλακας των ερυθρολεύκων Βάτσλικ με εντυπωσιακό τρόπο απέκρουσε την μπάλα.
       Λίγα λεπτά αργότερα ο Λόπες «έπιασε» δυνατό σουτ αλλα η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι της εστίας του Βόλου. Ενώ είχε ο Ολυμπιακός και άλλο δοκάρι όταν ο Εμβιλά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι χάνοντας μια ακόμη ευκαιρία. 
       Στο πρώτο 45 λεπτό, ο Ολυμπιακός που ειχε κατοχή μπάλας κερδισε εξι κόρνερ που πέρασαν ανεκμετάλλευτα.
       Ετσι και παρα τις προσπάθειες του Ολυμπιακού στο ημίχρονο το παιχνίδι, εμεινε στο μηδέν μηδέν!
       Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφθασε πολλές φορές κοντά στην εστία του Βόλου. 
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 1-0
       Στο 80’ οι παίκτες του Βόλου υπέπεσαν σε πέναλτυ που άρχισαν τις διαμαρτυρίες που ήταν άδικες γιατί υπήρξε παράβαση. Είχαμε κάποιες διαμαρτυρίες και το πέναλτυ κτύπησε ο Ελ Αραμπί κανοντας το 1-0 πέντε λεπτά αργότερα. Δηλαδή στο 85λεπτό! 
        Τρία λεπτά αργότερα στο 88 λεπτό, ο Βόλος ισοφάρισε σε 1-1 με γκολ που πέτυχε ο Φαμπιέν από κοντά!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 2-1
       Στο 90+1 με ωραίο κτύπημα φάουλ ο Βαλμπουενά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 2-1 για τον Ολυμπιακό, πιυ ήταν και το τελικό αποτέλεσμα…
      Όλα έγιναν στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα! Σε αυτό το διάστημα σημειώθηκαν και τα τρία γκολ.
       Για αυτό το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ. Για αυτό είναι ωραίο. Είναι όμορφο. Και για αυτό ο κόσμος το αγαπάει. 
       Ο διαιτητής ο Κουτσαύτης παρά τα παράπονα που επαναλαμβάνω ήταν άδικα γιατί ήταν πέναλτυ τα πήγε σε γενικές γραμμές καλός και δεν αδίκησε καμία ομάδα. 
       Με μερικές αλλαγές ο Πέδρο Μάρτινς παρέταξε τον Ολυμπιακό στον αγώνα μα τον Βόλο

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου