ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ!..



     Ο ΚΑΚΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ...
      Τρία παιχνίδια.
      Τρεις ισοπαλίες!
      Δυο για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος απο το οποίο α π ο κ λ ε ι σ τ ή κ α μ ε   π α ν η γ υ ρ ι κ ά   υστερα απο την ήττα μας μέσα στο ΟΑΚΑ απο την Ισπανία με 1-0 το βραδυ της Πέμπτης!
      Σήμερα και μετά την νέα ισοπαλία με 1-1 με το Κόσοβο στο Ολυμπιακό Στάδιο η Εθνική μας απέδειξε πως ΔΕΝ μπορεί να αντέξει την πίεση! 
      Και ευτυχώς που δεν χάσαμε στο τέλος απο το μαχητό Κόσοβο, που εφθασε στο δεύτερο ημίχρονο κοντά πολύ κοντά στο να φύγει απο την Αθήνα με τους τρεις βαθμούς της νίκης.
      Με πρωτο παίκτη τον Τσιμίκα της Λίβερπουλ. Άριστα επαιξε και ο Μπουχαλάκης οπως και ο Ανδρούτσος με τον σκορερ τον Μασούρα. Εξαιρετικοί ηταν ο Πέλκας, ο Βρουσάι, ο Μάνταλος, ο Παυλιδης και βέβαια χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι! 
      Οι αλλαγές που έκανε ο Σιπ κόστισαν στην Ελλάδα, γιατί η Εθνική μας έχασε την ζωντάνια της και την ομοιογένεια της!
      Ετσι με την νέα απώλεια των βαθμών η κατάσταση στην τελική βαθμολογία της FIFA και της UEFA για την χώρα νας είναι τραγική δυστυχώς!
      Αλλα και το μέλλον του Ολλανδού προπονητή κ. Σιπ ειναι ζοφερό. Και φυσικά δύσκολα θα βρει συμμάχους ακόμη και στην  τραγική ΕΠΟ!
      Η εμφάνιση της Εθνικής στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ηταν κάτω  του μετρίου. 
      Και απόδειξη όλων αυτών ηταν το αδειο Ολυμπιακό Στάδιο οχι μόνο με το Κόσοβο που εγινε ο κακός δαίμονας της Εθνικής μας αλλα και σε άλλα παιχνίδια, οταν βέβαια επέτρεψαν οι συνθήκες της covid-19 τα πρωτόκολλα του κορονοιού...
     Τωρα τον λόγο εχει η ΕΠΟ που ουδείς γνωρίζει τον σκοπό της. Τι σκέπτεται. 
     Κύριος υπεύθυνος για την μέτρια και πιο κάτω εμφάνιση της Εθνικής μας δεν είναι μόνο ο Ολλανδός Σιπ, αλλά και η ίδια η ΕΠΟ.
     Τι δεν καταλαβαίνεις εσύ εκεί στην ΕΠΟ;  
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου