ΣΤΟ «ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ», Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ!















      Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ 
      ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ  Δ Ι Κ Α Ι Α  ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ 3-2
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
     Είχε ρυθμό.
     Ήταν κσι οι δυο αποφασισμένοι για την νίκη.
     Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και πιο αποφασισμένος και πέτυχε σπουδαία νίκη επι της ΑΕΚ μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο.
     Όλοι οι παίκτες τα έδωσαν ΟΛΑ και οι φίλαθλοι στο ΟΑΚΑ αλλά και τα εκατομμύρια των θεατών της τηλεόρασης θαύμασαν πέντε γκολ και είδαν παίκτες που… «έτρωγαν σίδερα»!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ  0-1
      Ήταν το 1 λεπτό και ο Ολυμπιακός κέρδισε το πρώτο κόρνερ. Το κτύπησε ο Μασούρας ο Παπασταθόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα προς τα πίσω όπου ο μικρός (19 ετών) Αγκιμπού Καμαρά έπιασε δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα να καρφωθεί στο δεξιό παραθυράκι του Στάνκοβιτς σημειώνοντας το 0-1
ΛΑΘΟΣ ΒΑΤΣΛΙΚ ΚΑΙ 1-1!
      Στο 15 λεπτό ύστερα από σέντρα του Μάνταλου εκμεταλλεύεται το γεγονός πως ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δεν έκανε έξοδο και ο Αραούχο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα των ερυθρολεύκων κάνοντας το 1-1.
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 1-2
      Στο 34 λεπτό ο Ολυμπιακός σημειώνει δεύτερο γκολ. Ο Ελ Αραμπί με ωραίο τρόπο ύστερα από όμορφη πάσα του Λαλά τρύπησε την άμυνα της ΑΕΚ και πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα Στάνκοβιτς η οποία κατέληξε στα δίκτυα της ομάδας του κάνοντας το 1-2 για τον πρωταθλητή.
       Ο Ολυμπιακός ήταν υπέροχος στο πρώτο 45+1 λεπτό, και πάτησε αρκετές φορές την εστία της ΑΕΚ, η οποία στο διάστημα αυτό ήταν…φλύαρη.  
       Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου τίποτα δεν άλλαξε. Η ΑΕΚ συνέχισε την…φλυαρία της, ενώ ο Ολυμπιακός υπήρξε πιο επικίνδυνος σε όλες τις φάσεις. 
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 1-3
      Ήταν το 70 λεπτό όταν αμυντικός παίκτης της ΑΕΚ γύρισε λάθος προς την άμυνα του ο Ελ Αραμπί ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα της Ένωσης και έκανε το 1-3 για τον Ολυμπιακό, 
ΚΑΜΑΡΑ ΔΟΚΑΡΙ
       Ένα λεπτό μετά ο Ολυμπιακός αναστάτωσε την άμυνα της Ένωσης και με αλλεπάλληλα σουτ την πολιόρκησε και ο Καμαρά με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΜΕΙΩΝΕΙ
       Στο 79 λεπτό ο Αραούχο νε σουτ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Ολυμπιακού μειώνοντας έτσι σε 2-3
       Μια καλή ευκαιρία έχασε ο Ολυμπιακός στο 83 με τον Μασούρα ο οποίος από κοντά ύστερα από πάσα του Αγκιμπού Καμαρά έστειλε την μπάκα αουτ!  
      Ο Πορτογάλος διαιτητής  και οι βοηθοί του αρίστευσαν. 
      Ο Πέδρο Μάρτινς παρέταξε τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό με 11 παίκτες από τους κορυφαίους του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Κάτω από τα δοκάρια ο Βάτσλικ. Ο Παπασταθόπουλος και ο Σισσέ στην άμυνα. Δεξιά ο Λαλά και αριστερά ο Ρέατσουκ. Ο Καμαρά και Εμβιλά στην μεσαία γραμμή. Και μπροστά ο Ελ Αραμπί. Ενώ ο Αγκιμπού ακριβώς πίσω του. Και στις πτέρυγες αριστερά ο Ονιεκούρου και δεξιά ο Μασούρας.
       Ο Αργύρης Γιαννίκης έχει παρατάξει την ΑΕΚ με την ακόλουθη εντεκάδα











0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου