ΥΠΟΜΟΝΗ 15 ΗΜΕΡΩΝ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ!

             Συναντήθηκε με την Ένωση των ΠΑΕ ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και ο οποίος 
             αφού άκουσε τις ενστάσεις τους, τους ζήτησε υπομονή 15 ημερών!



             Ε, Ο Χ Ι !
             Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
       Να ξεκαθαρίσω απο την αρχή, πως είμαι ΥΠΕΡ των μέτρων που πήρε η Κυβέρνηση, ύστερα απο πρόταση της επιτροπής Λοιμοξιολόγων, για τον ύπουλο και φονιά κορονοιό, ο οποιος μεταλλαγμένος σε «όμικρον» θεριζει στην κυριολεξία. Έτσι με ευλάβεια πρέπει να τηρήσουμε τα πρωτόκολλα. Και κυρίως και πάνω απο όλα να σπεύσουν όλοι να εμβολιαστούν γιατι ο ιός δεν αστειεύεται! Δεν πρέπει να ακούτε τους αντιεβολιαστές και κάποιους παπάδες που δυστυχώς με αυτά που λένε και που πράττουν έχουν πάρει στο λαιμό τους πολύ κόσμο. Χάθηκαν ζωές, επειδη πίστεψαν στις απαράδεκτες υποδείξεις και στα λεγόμενα τους όλων αυτών και ιδιαίτερα των παπάδων.
        Τωρα. 
        Όσον αφορά τα γήπεδα. Δεν μπορώ να φανταστώ οπως έχω σχολιασει και άλλοτε το ντέρμπυ των «αιωνίων» το Ελληνικό «Ελ κλασικό» Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός να γίνεται μπροστά σε χίλιους θεατές! Ή το μεγάλο ντερμπυ ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός ή ΑΕΚ - Παναθηναϊκός να διεξάγονται με την παρουσία χιλίων θεατών. 
         Ισως οι Λοιμωξιολόγοι δεν γνώριζαν πως στα γήπεδα μπαίνουν ΜΟΝΟ εμβολιασμένοι και με τις ΤΡΕΙΣ δόσεις και φορώντας μάσκες. Τηρούνται λοιιπόν τα μέτρα.
         Ετσι ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης θα πρέπει να αναθεωρήσει, την όποια απόφαση του και να πάρει άλλη απόφαση για το ποδόσφαιρο. Και για το μπάσκετ. Και ας ειναι υπεύθυνες οι ομαδες με τιμωρία και αφαίρεση βαθμών εαν παραβούν τα πρωτόκολλα. Οι χίλιοι θεατές είναι σαν να γίνεται το παιχνιδι «κεκλεισμένων των θυρών»!!!
         Ντερμπυ με 1.000 θεατές;
         Ε, οχι!
         Αλλωστε με την απόφαση του κ. Πλεύρη διαφωνεί και ο αρμόδιος υπουργός Αθκητισμού, ο Λευτέρης Αυγενάκης που τόνισε.
       «Διαφωνώ με τα μέτρα για τους θεατές στα γήπεδα, αλλά θα βοηθήσουμε και θα ενισχύσουμε την προσπάθεια της Κυβέρνησης και της Επιτροπής. Στο παρελθόν η διαχείριση που γινόταν ήταν σχετικά επιφανειακή και πρόχειρη ως προσέγγιση για τον χώρο του αθλητισμού, αλλά δεν τους κακίζω γιατί έχουν πάρα πολλά μέτωπα και οι επιστήμονες προσπαθούν να μας προστατέψουν. Ωστόσο, με την τελευταία απόφασή τους περί των 1.000 θεατών στα γήπεδα δεν συμφωνώ. Είναι ανεφάρμοστη. Πώς γίνεται να επιλεγούν οι 1.000 από τους αρκετούς χιλιάδες που έχουν αγοράσει τα διαρκείας τους στις μεγάλες ομάδες; Πώς να διαλέξουν εκείνες τους 1000;
        Οι δικές μας προτάσεις ήταν τεκμηριωμένες, κάλυπταν την απαραίτητη μείωση και για τον επαγγελματικό και για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, επιχειρηματολογήσαμε, αλλά δεν μπορούμε να μπούμε απέναντί τους. Προέχει να βοηθήσουμε και να ενισχύσουμε την προσπάθεια της Κυβέρνησης και της Επιτροπή και του κ. Πλεύρη, όσο κι αν ο καθένας μας θέλει να καλύψει και τις ανάγκες του κλάδου του, όπως εγώ του αθλητισμού».
        Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης καλείται τωρα να δώσει την κατάλληλη τη σωστή λύση.
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου