ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΙΣ ΟΚΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΝΙΚΗ 2-0 ΕΠΙ ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ!











     ΜΕ 2-0 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ    
     ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
      Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
      Αποφασισμένος ο Ολυμπιακός να μην χάσει χρόνο περιόρισε σε αμυντικά καθήκοντα τον Λεβαδειακό. 
      Έτσι από το πρώτο δεκαπεντάλεπτο ο Ολυμπιακός εγκαταστάθηκε στην περιοχή του Λεβαδειακού και ξεκίνησε άγριο σφυροκόπημα της εστίας του Στογιάνοβιτς. Έφθασε μάλιστα πολλές φορές κοντά στην επιτυχία γκολ χωρίς όμως και να το πετύχει! Μια ή δυο ήταν οι επισκέψεις του Λεβαδειακού στα καρέ του Ολυμπιακού!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 1-0
      Το γκολ άργησε να έρθει!
      Ήταν το 25 λεπτό και από τα δεξιά ο Βαλμπουενά έκανε σέντρα ακριβείας και ο Τικίνιο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Στογιάνοβιτς ανοίγοντας το σκορ για τον Ολυμπιακό. 
 ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 2-0
      Τρία λεπτά πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Ονιεκούρου έκανε σουτ η μπάλα κτύπησε στους αμυντικούς του Λεβαδειακού και έφθασε στον Τικίνιο ο οποίος με σουτ την έστειλε στα δίκτυα του Στογιάνοβιτς γράφοντας το 2-0 για τους ερυθρόλευκους.
      Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφθασε πολλές φορές στην εστία του Λεβαδειακού. Στο δεύτερο ημίχρονο πρωταγωνιστής «αρνητικός» ήταν ο Αρτινός διαιτητής Κουτσιαύτης ο οποίος αρνήθηκε πέναλτυ όταν αμυντικοί της Λιβαδειάς γκρέμισαν τον Ανδρούτσο στην μικρή περιοχή! Κάποιοι είπαν πως εάν έπαιζε άλλη ομάδα ο συγκεκριμένος ρέφερι θα είχε δείξει άνετα την άσπρη βούλα!
     Στο 90+1 ο Λεβαδειακός πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε ως οφσαιντ, κάτι που επιβεβαίωσε και ο VAR.
      Δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού που είχε διακριθέντες πολλούς παίκτες νε κορυφαίους το Μαντί Καμαρά τον Μπουχαλάκη τον Βαλμπουενά και τον Τικίνιο. 
      Πολύ ωραία ομάδα ο Λεβαδειακός που περιόρισε το σκορ για τον Ολυμπιακό. 
      Με την ομάδα του πρωταθλήματος ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε τον Ολυμπιακό, με μερικές μόνο αλλαγές. Ήθελε άλλωστε μόνο την νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου