ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ... «ΚΑΚΟ ΦΕΓΓΑΡΙ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!



      ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟ ΤΟ «ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ…»  ΚΑΤΑΦΕΡΕ 
      ΟΜΩΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΕ 2-0 ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 
     Όυτε και στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ολυμπιακόός εδειξε πως το... «κακό φεγγάρι» που βρίσκεται πέρασε. Βέβαια ειχε κατοχή μπάλας, αλλά,και πάλι δεν ηταν εύστοχος. Έχασε ευκαιρίες και γέμισε με άγχος εω2 και το 86 λεπτό οταν πετυχε το δεύτερο γκολ....
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 1-0
      Ηταν το 4 λεπτό και έπειτα απο ωραία συνεργασία και αφου εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα του Σάλιακα, ο Μασούρας έστειλε  την μπάλα στα δίκτυα της εστίας του ΠΑΣ Γιάννινα ανοίγοντας το σκορ για τον Ολυμπιακό.
      Ειχε κατοχή μπάλας στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός που έφθασε πολλές φορές κοντά στην επιτυχία ένος ακόμη γκολ, αλλα δεν τα κατάφερε.
      Η κατάσταση στα πρώτα λεπτα του δευτέρου ημιχρόνου δεν άλλαξε. Ο Ολυμπιακός ειχε μπάλα, αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την αμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα. 
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 2-0
       Στο 86 λεπτό και ύστερα απο κόρνερ ο Ολυμπιακός διπλασιάζει τα τέρματα του. Ο Τικίνιο πέτυχε το 2-0 υπερ των ερυθρολεύκων.
      Παρόλα αυτά και παρα το γεγονός οτι ειχε κατοχή μπάλας 70% δεν ενθουσίασε. Ηταν φλύαρος και άστοχος. 
      Ακολουθούν δυο ακόμη κρίσιμα ματς. Την Τετάρτη με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο κα8 την Κυριακή στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.
      Ύστερα από τα άτυχα και κακά αποτελέσματα τις πρώτες ημέρες του 2022, ο Πέδρο Μάρτινς παρέταξε τον Ολυμπιακό με ότι καλύτερο διαθέτει (απουσιάζουν πολλοί στο Κόπα Αφρικα και για άλλους λόγους τραυματίες κλπ) με στόχο μόνο την νίκη.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου