ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ



    ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ 
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ 2-1!
    Τρεις ημέρες μετά την νίκη με ανατροπή στο ΟΑΚΑ επι της ΑΕΚ με 1-2, έκανε το ίδιο και στο Αγρίνιο. Ανέτρεψε το 0-1 σε 2-1 επι του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίστηκα με πολλούς παίκτες της Β ομάδας.
    Σήμερα από τον Ολυμπιακό απουσίαζαν για διαφορετικούς λόγους περισσότεροι από 11 βασικοί παίκτες του,  
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛ 0-1
    Στο 13 λεπτό από τς δεξιά έκανε σέντρα και ο Ελ Αραμπί με ωραίο τρόπο έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Ανέστη ανοίγοντας το σκορ για τον Ολυμπιακό. 
    Δέκα λεπτά αργότερα ο Παναιτωλικός ισοφάρισε 1-1 με γκόλ του Μεντόσα που φιλοδώρησε με πολλές κλωτσιές τους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού!
    Παρά τις προσπάθειες και των δυο ομάδων και ιδιαίτερα των μικρών των πιτσιρικάδων του Ολυμπιακού το 1-1 παρέμεινε για το πρώτο ημίχρονο.
    Με τρεις αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός. Μπήκαν ο Λόπες, ο Τικίνιο και ο Παπασταθόπουλος και αντικαταστάθηκαν ο Βαλμπουενά, ο Μπά και ο Ελ Αραμπί.
    Στο 61 λεπτό ο Παναιτωλικός με γκόλ του Καρέλη κατάφερε να σκοράρει κανοντας το 2-1! Για την φάση έγινα έλεγχος και από το VAR. Υπήρχε υποψία ότι ο σκόρερ ξεκίνησε από θέση οφσαιντ!
    Ήταν το 67 λεπτό και ο Βέργος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Ολυμπιακού αλλά από θέση οφσαιντ! Έτσι και μα σύμφωνη γνώμη του VAR το γκολ δεν μέτρησε.
    Παρά τις προσπάθειες του ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Έτσι έχασε από τον Παναιτωλικό το οποίο σε μις εβδομάδα θα υποδεχθεί στο «Γεώργιος Καραισκάκης» με το γκολ που πέτυχε να μετράει «διπλό»!
    Στο Αγρίνιο ο προπονητής Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε τον Ολυμπιακό με νέους και ξεκούραστους παίκτες.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου