ΕΝΑΣ ΜΕΤΡΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΗΜΠΟΡΗ ΑΕΚ ΜΕ 1-0!



    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ 
    ΑΥΤΟ ΞΕΧΑΣΕ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ 1-0!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής.
    Στο ντερμπυ μια ευκαιρία φθάνει για να νικήσεις.
    Μια τέτοια ευκαιρία περίμενε ο Ολυμπιακός, ο οποίος στο 84’ έκαμψε την με οκτώ παίκτες αμυντική διάταξη της ΑΕΚ και με γκολ του Εμβιλά νίκησε 1-0. 
    Θα μπορούσε στο τέλος να σημειώσει και δεύτερο γκολ αλλά ο Ονιεκούρου απο καλή θέση επιασε πλασαριστό σουτ δινοντας την ευκαιρία στον Τσιτώντα να στείλει την μπάλα κόρνερ.
ΔΟΚΑΡΙ
    Ήταν το 10’ και ο Μαντι Καμαρά πιάνει δυνατό σουτ, η μπάλα κοντράρει στον Χατσισαφί και κτυπά στο οριζόντιο δοκάρι της ΑΕΚ.
    Στο 25’ ο Ολυμπιακός με τον Μασούρα σημειώνει γκολ που ακυρώνεται ως οφσάιντ.
    Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ειχε κατοχή μπάλας, αλλά σκόνταψε στην πολυπρόσωπη αμυνα της ΑΕΚ, η οποία έπαιζε με επτά και οκτώ παίκτες στην άμυνα της!
    Η ΑΕΚ εγινε ενα τρίλεπτο που κερδισε τρια διαδοχικά κόρνερ, που πέρασαν ανεκμετάλλευτα!
    Η κατάσταση και στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου η κατάσταση δεν άλλαξε. Η ΑΕΚ έπαιζε αμυντικά και με ξαφν8κές αντεπιθέσεις. Ο Ολυμπιακός ηταν νωθρός και μέτριος. Έως και το 70 λεπτό ο Ολυμπιακός έπαιζε λες και ηταν υπνωτισμένος.
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 1-0
    Ηταν τι 84 λεπτό και ο Εμβιλά με διπλή προσπάθεια εστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Τσιτώντα, γράφοντας το 1-0 για τον Ολυμπιακό υστερα απο κόρνερ που κτύπησε ο Βαλμπουενά. Στην φάση αυτή αδράνησε η αμυνα της Ένωσης και ο Ολυμπιακός την τιμώρησε.

    Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε τον Ολυμπισκό με τους πιο φορμαρισμένους τούτη την εποχή.

    Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Τικίνιο




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου