ΜΕ ΤΟ…ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Ο ΠΑΟΚ!



     Ο ΠΑΟΚ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ
     Παίζοντας μελετημένα στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ νίκησε την Γάνδη με 1-0 και έκανε το πρώτο βήμα! Ο Δικέφαλος της Θεσσαλονίκης που έδειξε αποφασιστικότητα θα μπορούσε να είχε σημειώσει τουλάχιστον ένα γκολ ακόμη, ώστε στην ρεβάνς στο Βέλγιο να αγωνιστεί χωρίς άγχος.
     Το γκολ πέτυχε ο Κούρτιτς στο 58’ με φάουλ. Πριν η μπάλα καταλήξει στα δίκτυα της Βελγικής ομάδας κτύπησε σε πόδι παικτών του τείχους και άλλαξε πορεία!
      Είναι η μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ ο οποίος εάν περάσει την Γάνδη θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στα προημιτελικά Ευρωπαικού Κυπέλλου, ήρθε.  Στον αγώνα στο Βέλγιο πάντως δεν θα παίξουν ο Κούρτιτς και ο Ζιβκοβιτς που δέχθηκαν κίτρινη κάρτα και θα είναι πλήγμα για την Ελληνική ομάδα. 
      Οι ευχές των Ελλήνων φιλάθλων συνοδεύουν τον ΠΑΟΚ, που είναι η μοναδική ομαδα που φέρνει σε τούτη τη δύσκολη περίοδο βαθμούς στο  Ποδόσφαιρο μας. Και πρέπει να υπογραμμίσω πως τους βαθμούς τους έχουμε απόλυτα ανάγκη, εαν θέλουμε να έχουμε δυο ομαδες στο Τσάμπιονς Λιγκ και περισσότερες στα άλλα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.
       Στα παιχνίδια που δίνει ο ΠΑΟΚ για το Κόνφερενς Λιγκ της ΟΥΕΦΑ, όλοι οι Έλληνες είμαστε μαζι του και τιυ ευχόμαστε να φθασει όσο πιο ψηλά μπορεί.
Γιωλργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου