Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ!



    ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ
    Συμπληρώθηκαν σήμερα 26 χρόνια από εκείνο το πρωινό (ήταν Δευτέρα 24 Ιουνίου του 1996) που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργού του Ανδρέα Παπανδρέου και η Ελλάδα έχανε έναν από τους άξιους πολιτικούς ηγέτες της! 
     Είναι γεγονός πως ο Ανδρέας Παπανδρέου μαζί με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, αποτέλεσαν και ήταν από τους μοναδικούς τελευταίους ηγέτες της χώρας μας. Είναι δύσκολο αν όχι ακατόρθωτο να βγουν στο εγγύς μέλλον τέτοιοι ηγέτες!
      Σήμερα στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου και στενοί φίλοι και συνεργάτες του Ανδρέα Παπανδρέου μεταξύ των οποίων και ο πρώην Βουλευτής Αχαΐας στην Πάτρα ο Αλεξανδρος Χρυσανθακόπουλος, παρέστησαν στη επιμνημόσυνη Δέηση που τέλεσε ο Πνευματικός του αείμνηστου ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργού, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας Ηρακλείου και Χαλκηδόνας ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης, ο π. Τιμόθεος Ηλιάκης.
       Αιωνία η μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου.
    **Στο Κανάλι μας στο youtube.com/user/gkontonis  μπορείτε να δείτε την συνέντευξη που είχα με τον π. Τιμόθεο Ηλιάκη για τον Ανδρέα Παπανδρέου, καθώς και με την Δήμητρα Λιανή Παπανδρέου. 
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου