ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΜΥ Γ. ΚΟΝΤΟΝΗ ΝΤΥΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ!



     ΣΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ 
     Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα-τραγουδίστρια και καλή μου φίλη, η Ελένη Δήμου, η οποία το βράδυ της Τετάρτης 22 Ιουνίου του 2022, πρωταγωνίστησε και «μαγιαψε» με τα εκπληκτικά τραγούδια της, στην εκδήλωση που οργάνωσε το Προξενείο της Ακτής Ελεφαντοστού, μαζί με την ψυχή της εκδήλωσης της Λέμυ Γ. Κοντονή, όπως βλέπετε, εντυπωσιάζουν ντυμένες στα ΚΙΤΡΙΝΑ!  
     Η Φιλανθρωπική βραδιά, που για άλλη μια φορά ήταν καταπληκτική, οργανώθηκε από την Γενική Πρόξενο της Ακτής Ελεφαντοστού και πρόεδρο της Ελληνικής Δράσης Αφρικής, από την καλήν  μου φίλη Μερω Κεσεσίογλου, η οποία μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες ωραίες εκδηλώσεις.  
      Προσωπικά θέλω να πω πολλά πολλά μπράβο και συγχαρητήρια τόσο στην Μερω Κεσεσίογλου όσο και στην Λέμυ Γ. Κοντονή για την τέλεια και άψογη οργάνωση και αυτής της Φιλανθρωπικής Εκδήλωσης, για την οποία σήμερα μιλάει όχι μόνο η Αθήνα αλλά όλη η Ελλάδα. 
       Άξιες
       Τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν στην «κιβωτό του κόσμου» και στο «ορφανοτροφείο που στεγάζει παιδιά φορείς του AIDS στην Ακτή Ελεφαντοστού».    
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου