ΓΙΑ ΕΚΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ Η ΛΑΜΙΑ



ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ Ή ΘΑΝΑΤΟΥ!
Η ΛΑΜΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ 
ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
    Η Λαμία με συνολικό σκορ 3-2 και με μια νίκη 2-1 στην Βέροια και 1-1 στην Λαμία στους δυο τελικούς παρέμεινε στην Σούπερ Λίγκα!
    Η Βέροια είχε σχεδόν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα την κατοχή μπάλας. 
    Η Λαμία όμως έπαιξε πιο πρακτικά. Πάτησε πολλές φορές την περιοχή της Βέροιας και κατάφερε δώδεκα λεπτά πριν από την κανονική διάρκεια του αγώνα να ισοφαρίσει το 0-1 σε 1-1 και να κερδίσει δίκαια την παραμονή της στην κατηγορία της Σούπερ Λίγκας!   
    Παρακολουθήσαμε εναν κρίσιμο αγώνα στην Λαμία μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και της Βέροιας. Είναι ο δεύτερος τελικός για μια θέση στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Στον πρώτο αγώνα στην Βέροια, η Λαμία το περασμένο Σάββατο η Λαμία είχε νικήσει με 2-1!
    Παρά το ωραίο ξεκίνημα της η Λαμία δεν μπόρεσε να σκοράρει. Έτσι μετά το πρώτο εικοσάλεπτο η Βέροια άρχισε τις συχνές…επισκέψεις στην περιοχή της Λαμίας. Σε μια από αυτές στο 27’ η Βέροια κέρδισε κόρνερ και ο Γιακουμάκης με κεφαλιά από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της εστίας της Λαμίας ανοίγοντας το σκορ 0-1 για την Βασίλισσα του Βορρά.   
      Με 0-1 έληξε το πρώτο ημίχρονο.
      Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κέρδισε επτά κόρνερ. 
      Έτσι στο 78’ ο Παπαδόπουλος δεν κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα που έφθασε λίγα μέτρα έξω από την περιοχή στον Μπεχαράνο ο οποίος με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίκτυα της εστίας της Βέροιας ισοφαρίζοντας σε 1-1 για την Λαμία.
       Με το 1-1 και με την νίκη της με 1-2 στην Βέροια, η Λαμία παραμένει στην Σούπερ Λίγκα με συνολικό σκορ 3-2!
       Μπράβο στην Λαμία για την παραμονή της και συγχαρητήρια στην Βέροια για την προσπάθεια της!  
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου