ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΕΑΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΞ ΣΠΟΔΙ ΥΓ


Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ
      «Επιτέλους! Επιτέλους πέρασαν οι ημέρες και ο Γιώργος Αυτιάς επιστρέφει από την άδεια του και μαζί του επιστρέφει για όλη την Ελλάδα και η σωστή ενημέρωση», μου έλεγαν από την αρχή αυτής της εβδομάδας εκατοντάδες φίλες και φίλοι.
     «Επιτέλους θα μαθαίνουμε την αλήθεια για όλα τα θέματα και όχι μόνο για αυτά που μας απασχοληθούν, έγκυρα και έγκαιρα και μέσα από την πηγή τους. Ο Γιώργος Αυτιάς που με το σπαθί του έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας, αποτελεί και είναι κομμάτι από εμάς, είναι μέλος της οικογένειας μας», μου τόνισαν με ένα μεγάλο, με ένα πλατύ χαμόγελο. Μάλιστα όλοι μαζί ευχήθηκαν στον Γιώργο Αυτιά «καλή αρχή και καλό ξεκίνημα».   
     Από αυτό το Σάββατο 20 του μηνός και κάθε Σαββατοκύριακο ο πρώτος των πρώτων, ο μόνιμος πρωταθλητής Τσάμπιονς Λιγκ στην ενημέρωση, ο ένας και ο μοναδικός, ο Γιώργος Αυτιάς, που εδώ και δώδεκα χρόνια κατακτά το χρυσό κύπελλο της ενημέρωσης, θα είναι κοντά μας. Με νέες ιδέες. Με εκλεκτούς καλεσμένους στο studio, πρόσωπα της επικαιρότητας. Με την ασυναγώνιστη επιστημονική ομάδα του. Με τους συναδέλφους δημοσιογράφους συνεργάτες του. Με ανταποκρίσεις από όλη την Επικράτεια αλλά και το Εξωτερικό, είναι έτοιμος να δώσει νέες πολλές και σκληρές μάχες με ΟΛΟΥΣ, για το δίκιο των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των γυναικών, των ΑΜΕΑ, και όλων όσων έχουν ανάγκη. Μάχες που φυσικά κερδίζει όπως πάντα. Γιατί το σωστό και το δίκιο δεν χάνει και δεν χάνεται ποτέ. Ένα ακόμη κύπελλο Τσάμπιονς Λιγκ στην Ενημέρωση, ένας ακόμη τίτλος θα κοσμεί την ειδική τίτλοκυπελλοβιβλιοθήκη του!
       Από το Σάββατο 20 Αυγούστου και κάθε Σαββατοκύριακο πέντε εκατομμύρια σπίτια υποδέχονται τον Βασιλιά της ενημέρωσης Γιώργο Αυτιά που γύρισε μετά από λίγες ημέρες  ξεκούρασης, στο θρόνο του. 
        Καλό ξεκίνημα Γιώργο μου.
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου