ΤΡΙΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΒΑΤΣΛΙΚ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ!



ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ 
ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ. ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ ΜΕ 3-1 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
    Παρά το γεγονός οτι σημείωσε γκολ σχεδόν από τα...αποδυτήρια με τον Μασούρα και έχασε σπάνιες ευκαιρίες για να πετύχει και δεύτερο εδωσε την ευκαιρία στον Απόλλωνα στο 90 να ισοφαρίσει σε 1-1, που δεν άλλαξε ουτε και στην παράταση παρα το οτι ο Ολυμπιακός έπαιζε για περίπου 25 λεπτα με παίκτη λιγότερο λογω αποβολής του Μπα!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 1-0
    Στο 2 λεπτό η μπάλα κτύπησε στην πλάτη του Μαυρέα. Το λάθος εκμεταλλεύτηκε ο Όλεγκ που μπήκε στην περιοχή του Απόλλωνα και έδωσε πάσα έτοιμο γκολ στον Μασούρα, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να την στείλει στα δίκτυα γράφοντας το 1-0!
ΟΦΣΑΙΝΤ 
     Ήταν το 18 λεπτό όταν ο Σισέ βρέθηκε στην επίθεση και σημείωσε γκολ, που ακυρώθηκε όμως -σωστά- ως οφσάιντ!  
     Το σκορ στο πρώτο ημίχρονο παρά τις προσπάθειες τόσο του Απόλλωνα να ισοφαρίσει όσο και του Ολυμπιακού να πετύχει ένα ακόμη ώστε να αποφύγει τις…κακοτοπιές, δεν άλλαξε. Το 1-0 για τον Ολυμπιακό παρέμεινε.
ΔΟΚΑΡΙ
      Στο 71’ ο Κούντε έπιασε δυνατό σουτ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή του Γιοβάνοβιτς η μπάλα όμως δεν του έκανε το χατήρι κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και βγήκε σουτ! 
ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
      Ήταν το 77’ του αγώνα και ύστερα από ωραία συνεργασία η μπάλα έφθασε στον Μασούρα ο οποίος από την μικρή περιοχή και ενώ όλοι ήταν έτοιμοι να χειροκροτήσουν ένα δεύτερο γκολ ο παίκτης του Ολυμπιακού σούταρε  αουτ! 
Η ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ 1-1
      Στο 90 λεπτό και ο Απόλλων Λεμεσού με τον Πίττα από κοντά ισοφάρισε σε 1-1! Ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα ο Ολυμπιακός βρέθηκε κοντά στο γκολ αλλά οι αμυντικοί του Απόλλωνα απομάκρυναν πριν η μπάλα περάσει την γραμμή!
Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ 
       Η παράταση ξεκίνησε αναγνωρίστηκα και από τις δυο ομάδες!
ΚΟΚΚΙΝΗ Ο ΜΠΑ!
      Στο 101 λεπτό ο Ολυμπιακός έμεινε με δέκα παίκτες! Ο Μπα δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα που μετατράπηκε σε κόκκινη! 
ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ
       Παρά τις όποιες προσπάθειες και των δυο, το 1-1 παρέμεινε έως και το 120 λεπτό! Έτσι φθάσαμε στην ψυχοφθόρο διαδικασία των αρχικών πέντε πέναλτυ ωστε να βγει ο νικητής.
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Εμβιλά   1-0
Κάμπος   αποκρούει ο Βατσλίκ!
Ντελακουεντε 2-0
Πίττας     2-1
Αβιλα       3-1 
Γκέντα  αποκρούει ο Βατσλίκ!
Ραντζέλοβιτς απόκρουει ο Γιοβάνοβιτς 
Μπα ακοκρούει ο Βατσλίκ! 
      Έτσι και με τον τρόπο αυτόν ο Ολυμπιακός με ΗΡΩΑ το διεθνή Τσέχο τερματοφύλακα Βατσλίκ, πέρασε στους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και μάλιστα στους ισχυρούς! Ο Βατσλίκ στα προκριματικά συνολικά έπιασε 4 πέναλτυ!
      Ο Ισπανός προπονητής παρέταξε τον Ολυμπιακό με ότι καλύτερο υπάρχει στην 
ομάδα. Την ορχήστρα θα διεύθυνση ο Κορεάτης 
 Χουάνγκ.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου