ΕΓΚΟΛΦΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΔΗΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΝΤΟΝΗ



Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
      Φίλες και φίλοι θέλω τούτη την ώρα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, τον καλό μου φίλο τον ναύαρχο Ιωάννη Εγκολφόπουλο και τον επίσης καλό μου φίλο τον πτέραρχο Κωνσταντίνο Ιατρίδη που την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022, μου έκαναν την τιμή να έρθουν στο studio του ελεύθερου Ραδιοφώνου Ellada 94,3 FM και ζωντανά με τις γνώσεις τους έδωσαν και είπαν τα γεγονότα στα Ελληνοτουρκικά με το όνομα τους!
      Είναι αλήθεια πως στην εκπομπή ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ και σε μιάμιση ώρα ο κ. Εγκολφόπουλος και ο κ. Ιατρίδης είπαν αλήθειες ανέλυσαν τα γεγονότα βλέποντας τα από την πραγματική οπτική γωνία τους. 
      Και φυσικά είπαν τόσα πολλά, όσα δεν προλαβαίνουν να πουν στις τηλεοπτικές εκπομπές που καλούνται στις ολιγόλεπτες παρουσίες τους.
      Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω  τους ακροατές για τα πολλά δικά τους μηνύματα και τους καλεσμένους που με τις τεράστιες γνώσεις τους μας φώτισαν, μας ενημέρωσαν έγκυρα έγκαιρα και κυρίως σωστά για το συμβαίνει, τι τρέχει με τις «απειλές» των Τούρκων.
      Από καρδιάς σας ευχαριστώ κ. Εγκολφόπουλε καλέ μου φίλε Γιάννη.
      Από καρδιάς σας ευχαριστώ κ. Ιατρίδη καλε μου φίλε Κώστα,
      Σας ευχαριστώ για την χαρά που μου δώσατε και οι δυο γιατί ήρθατε στο studio και μα ενημερώσατε. Πιστεύω πως σε μια από τις επόμενες ημέρες να σας υποδεχτώ και πάλι στον Elladafm Elladafm 
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου