ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ



ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!
       Ναι ο Γιώργος Αυτιάς είναι ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.
       Ναι ο Γιώργος Αυτιά είναι ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.
       Ναι ο Γιώργος Αυτιάς είναι ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. 
       Ναι ο Γιώργος Αυτιάς με τις πολλές και συνεχόμενες ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ!
        Ναι ο Γιώργος Αυτιάς ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΟΒΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΥΣ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΙΑΣ.
        Ναι ο Γιώργος Αυτιάς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.
        Ναι ο Γιώργος Αυτιάς μαζί με την επιστημονική ομάδα του και τους συναδέλφους δημοσιογράφους συνεργάτες του ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 05.30 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 10.00 ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΠΙΤΙΑ.
        Ναι ο Γιώργος Αυτιάς με την ΕΓΚΥΡΗ, ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
        Ναι ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ.
      Για Ο Λ Α αυτά και για πολλά άλλα, ο Ελληνικός λαός, θεωρεί τον Γιώργο Αυτιά και είναι Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Και για αυτό τον έχουν κατατάξει στην κορυφή και ΚΑΘΕ Σαββατοκύριακο τον αναδεικνύουν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
      Γιώργος Αυτιάς ο μοναδικός και ο ΜΟΝΙΜΟΣ πρωταθλητής στην ενημέρωση.  
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου