ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΙΚΗΣΕ!





ΕΔΩ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ Ο ΒΟΛΟΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ
ΑΝΤΙΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΠΑΞΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Ο Ολυμπιακός που ήταν άτυχος παρεχώρησε ισοπαλία (1-1) στον Βόλο που ήρθε με σκοπό να κόψει βαθμό από τους πρωταθλητές στο Καραϊσκάκη! Και τα κατάφερε. Παρέταξε δυο ζώνες άμυνας μπροστά από το τέρμα με αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι να μην μπορούν να την διασπάσουν! Και όταν τα κατάφερναν ήταν άστοχοι! 
     Έτσι ο Βόλος επιστραφεί στην πόλη του με εναν υπερπολύτιμο βαθμό! 
Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΣΑ
     Μέχρι και το 25’ όπου έγινε ένα…διάλειμμα ολίγων λεπτών για να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές ο Ολυμπιακός πάτησε αρκετές φορές την περιοχή του Βόλου χωρίς ομως να υπάρξει γκολ. Πότε ο τερματοφύλακας και πότε οι αμυντικοί έδιωξαν τον κίνδυνο.
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ…ΔΡΕΠΑΝΟΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ!
     Ο διαιτητής Φωτιάς δεν τιμώρησε ποτέ τους παίκτες του Βόλου που κτυπούσαν εν ψυχρώ τους παίκτες του Ολυμπιακού.
Ο ΒΟΛΟΣ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ 0-1
     Στο 35 λεπτό ο Φερνάντες πέρασε-ταλαιπώρησε τον Όλεγκ έκανε πάσα και ο Σέρβος Ζεκοβιτς με τακουνάκι έσπρωξε την μπάλα στα δίκτυα των ερυθρολεύκων, κάνοντας το 0-1!
    Από το σημείο αυτό και μετά ο Βόλος προσπάθησε και ροκάνισε τον χρόνο κρατώντας το 0-1!
     Ο διαιτητής Φωτιάς και ο εκ των βοηθών του (όχι η κ. Κουρουμπιλια) στην κυριολεξία τα θαλάσσωσαν! Οι καθυστερήσεις στο πρώτο ημίχρονο ήταν τουλάχιστον διπλάσια από τα τρία λεπτά που έδειξε! Τρία λεπτά ήταν το…διάλειμμα για να δροσιστούν οι παίκτες!
ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
     Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το Β’ ημίχρονο με τρεις αλλαγές. Έγινε πιο επιθετικός, με στόχο και σκοπό να ανατρέψει το 0-1.
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΣΑ
     Μέχρι και το 65’ όταν και έγινε το δεύτερο…διάλειμμα ο Ολυμπιακός πίεσε έφθασε κοντά στην ισοφάριση αλλά δεν ήρθε. Μάλιστα στο 69’ σε κεφαλιά του Κουντε η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι της εστίας του Βόλου!!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 1-1
     Ήταν το 76’ λεπτό και από τα δεξιά ο Εμβιλά έκανε σέντρα ο Βαλμπουενά προσπάθησε να κερδίσει κεφαλιά. Η μπάλα έφθασε στον Ελ Αραμπί που με δυνατό σουτ έκανε το 1-1! 
ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΕΚΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ!
     Μετά την ισοφάριση ο Βόλος παρέταξε δυο ζώνες άμυνας με πέντε παίκτες η ΚΑΘΕ μια που ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να διασπάσει. Στο 90+6 ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι με Κουέντε που από κοντά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι!
ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ Ο ΦΩΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ!
     Στο 90+6 οι ερυθρόλευκοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτυ. Ο αμυντικός, ένας από τους δέκα που σχημάτιζαν τοίχος μπροστά από τα γκολπόστ του Βόλου, ανέτρεψε τον Όλεγκ αλλά ο Φωτιάς έκλεισε τα μάτια! Πέναλτυ που και ο Μπέος που επανήλθε στα χαστούκια (εισαγγελέας δεν είδε την πράξη του Μπέου να κτυπήσει με γροθιές εναν πολίτη;) θα το έδινε!
     Ο Ολυμπιακός προσπάθησε αλλά ήταν άτυχος!
     Είχε κατοχή μπάλας 70% εκτέλεσε περισσότερα από δέκα κόρνερ και είχε 18 τελικές άφησε πέταξε πιο σωστά δυο πολύτιμους βαθμούς! Κάτι πρέπει να γίνει. Να σιγουρεύει την νίκη από το πρώτο ημίχρονο. Και ακόμη να αποκτήσουν οι παίκτες του και πάλι την νοοτροπία του νικητή! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει μια ομάδα αχτύπητη στην Ελλάδα και υπολογίσιμη στην Ευρώπη διαθέτοντας πολλά εκατομμύρια ευρώ για να φέρει ότι καλύτερο έμψυχο υλικό υπάρχει. Ο Παγκόσμιος Μαρσέλο που θα τον δούμε την Πέμπτη να αγωνίζεται για πρώτη φορά και ένας ακόμη που θα έρθει και θα γίνει πάταγος!
     Ο Ισπανός προπονητής παρέταξε την ομάδα του με κάποιες αλλαγές. Επέστρεψαν ο Βαρσάλικο και ο Εμβιλά και ο Βαλμπουενά. Αγωνίζεται για πρώτη φορά ο Χουάνγκ στην κορυφή της επίθεσης. Και στα δεξιά ο Άγγλος Μποουλερ.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου