Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ Ο Λ Α ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ!ΜΟΝΟ ΞΕΝΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ!
      Με αφορμή το καθαρό, τον ολοφάνερο πέναλτυ που οι παίκτες του Βολου έκαναν ανατρέποντας μέσα στην περιοχή και ο Φωτιάς Ε Κ Λ Ε Ι Σ Ε τα μάτια και έδειξε παίζεται και σε αντίθεση με τον γρήγορο τρόπο την αμεσότητα που ο Βούλγαρος διαιτητής έδωσε μέσα σε λίγα λεπτά δυο πέναλτυ με τα οποία ο Παναθηναϊκός ανέτρεψε το 0-1 και τελικά νίκησε την ΑΕΚ με 2-1, ο Ολυμπιακός με ανακοίνωση του ΖΗΤΑ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΞΕΝΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ!
       Και φυσικά η ερυθρόλευκη  ομάδα έχει απόλυτα δίκιο. Δεν μπορεί στο βωμό της ΔΗΘΕΝ εξυγίανσης της διαιτησίας να θυσιάζονται ομάδες όπως ο Ολυμπιακός με παίκτες από το πάνω πάνω ράφι, ο παγκόσμιος Μαρσέλο και πολλοί πολλοί άλλοι, για τους οποίους ο μεγαλοεφοπλιστής και μεγαλοεπιχειρηματίας Ευάγγελος Μαρινάκης εχει διαθέσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Γι’αυτό ο κάθε Μπαλτάκος άσχετος με το τόπι (αυτός δεν ξέρει τι έχει η μπάλα μέσα!) θα πρέπει να πάει σπίτι του, όχι σήμερα ή αύριο, αλλά Χ Θ Ε Σ ! Η καταστροφή του Ελληνικού Ποδοσφαίρου έχει ονοματεπώνυμο. Μπαλτάκος και όλοι όσοι τον πρότειναν να ηγηθεί της ΕΠΟ!
      Για να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο μας, πρέπει να έχουμε αλλαγή προεδρείου στην ΕΠΟ και ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ  Μ Ο Ν Ο  Ξ Ε Ν Ο Ι  Δ Ι Α Ι Τ Η Τ Ε Σ !
Γιώργος Κοντονής 
 Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: �«Όσοι νομίζουν ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα συνεχίσει να υπομένει αυτή την αλητεία των Μπαλτάκων, των Γιαννάκηδων και των Φωτιάδων είναι γελασμένοι. �Όσοι νομίζουν ότι θα παρακολουθούμε το θέατρο του εξευτελισμού του ελληνικού ποδοσφαίρου χωρίς αντίδραση, είναι γελασμένοι. �Η αποψινή αλητεία και κακοποίηση του ποδοσφαίρου είναι η τελευταία κατά της ομάδας μας. �Εκτός αν οι διαιτητές ορίζονται για να κάνουν καθυστερήσεις και να κακοποιούν το ποδόσφαιρο, να μετατρέπουν τα φάουλ υπέρ μας σε… κίτρινες κάρτες εναντίον μας, να μη δίνουν καθαρά πέναλτι, όπως έκανε απόψε η επιλογή Μπένετ και Μπαλτάκου. �Απαιτούμε, όσο η σπείρα της ΕΠΟ και τα μέλη της συμμορίας ορίζουν και ελέγχουν τους διαιτητές, να μην σφυρίξει ξανά τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ κανείς Έλληνας διαιτητής».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου