Ο…ΕΦΗΒΟΣ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ…
     Βέβαια η φωτογραφία μας με τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη είναι πολύ πολύ παλιά (40 συν χρόνια) η ανάρτηση όμως είναι  επτά ετών.





#georgekontonis#
 ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΕ...
Ναι!
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ειναι ο μακροβιότερος πολιτικός της μεταπολεμικής Ελλάδος!!!
Σήμερα στα 96 χρόνια και ο πρόεδρος παραμένει ακμαίος!
Ειναι δυνατός!
Αποφασιστικός!
Χαλκέντερος! Και...
Πραγματικός ο "γερόλυκος" της πολιτικής!
Όπως οι Ιταλοί είχαν τον Αντρεοτι και έλεγαν για αυτόν οτι "ειναι ικανός για όλα", έτσι και εμείς εδώ έχουμε τον Κωνσταντίνο Μητσοτακη, ο οποιος "παραμένει ικανός για ολα"!!!
Πριν του ευχηθώ απο τα βάθη της καρδιάς μου, "να τα χιλιάσεις πρόεδρε", σας θυμίζω πως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ειναι το μόνο εν ζωή μέλος της "μακροβιότερης δυναστείας της χώρας μας!.."!!!
Όπως διαβάζω στην πολιτική ιστορία του τόπου, ο "παππούς της πολιτικής", συνεχίζει  "την δυναστεία που άρχισε ο παππούς του, Κωστής Μητσοτάκης, (απο το 1845 και κράτησε μέχρι το 1898) με την ίδρυση του κόμματος των Ξηπολητων..."!!!
Θα πρεπει να σας πω, πως το κόμμα των Ξυπολητων, αργότερα, ο Ελευθέριος Βενιζέλος το μετονόμασε, σε Κόμμα των Φιλελεύθερων!
Να προσθέσω ακόμα, οτι "η δυναστεία των Μητσοτακηδων συνεχίζεται με την τέταρτη γενιά της οικογένειας..."!!!
Στην φωτογραφία, η οποία έχει ζωή σαράντα ετών (!) μας βλεπετε ύστερα απο μια εκπομπή στο "Δια Ταύτα", στο τότε Νιού Τσανελ των Φώτη Μανουση και Σωτήρη Κούβελα, να τα λέμε "χαλαρά"!!!
Πρόεδρε να τα χιλιάσεις!..
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου