Η ΑΕΚ Ε Σ Π Α Σ Ε ΤΟ Α Η Τ Τ Η Τ Ο ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ!



ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ Η ΑΕΚ ΜΕ 1-0
ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΠΟ
ΤΟΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
   Όχι δεν ήταν το παιχνίδι που ΟΛΟΙ περιμέναμε. 
   Ναι ήταν σκληρό και είχε στιγμές αντιαθλητικής συμπεριφοράς.
   Τελικά η ΑΕΚ ήταν η νικήτρια του Αθηναϊκού ντέρμπυ με γκολ που σημειώθηκε στο 68’! Γκολ που έφερε τις διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού για το ελεύθερο που έδωσε ο Πορτογάλος διαιτητής! 
   Η ΑΕΚ λοιπόν είναι η ομάδα που…έσπασε το αήττητο του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού!
   Ο αγώνας ξεκίνησε με 15λέπτη καθυστέρηση! Οι φίλοι της ΑΕΚ έριξαν φωτοβολίδες και καπνογόνα με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ξεκινήσει με την καθυστέρηση που είπαμε. Έπρεπε να καθαρίσει η ατμόσφαιρα. Βλέπετε το ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ είναι κλειστό ξαη μοιάζει με κλουβί, όπως λένε οι φίλοι της ΑΕΚ!! 
   Στα πρώτα 15 λεπτά οι ομάδες έδειξαν τις διαθέσεις τους! Έπαιξαν πολύ σκληρά χωρίς βέβαια ο Πορτογάλος διαιτητής να δείξει κάποια κίτρινη κάρτα!  Μάλιστα στο 15’ τραυματίστηκε ο Χατζισαφί και χρειάστηκε να του γίνουν ράμματα!   
ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
   Ναι ήταν σκληρό παιχνίδι!
   Ναι υπήρχε σκοπιμότητα!
   Ναι ήταν λίγα. Ελάχιστα αυτά που είδαμε στο πρώτο ημίχρονο του Αθηναϊκού ντερμπυ από αυτά που περιμέναμε! Και οι δυο πρόσεξαν περισσότερο την άμυνα τους! Δεν ηθέλαν για κανένα λόγο να  δεχθούν γκολ!!
Ο ΠΟΝΕΔΑ 1-0!
   Ήταν το 68 λεπτό και η ΑΕΚ από το ελεύθερο του Πορτογάλου ρέφερι Μέλο, από τα αριστερά έπαιξε ωραία την μπάλα. Και ο Πινέδα με σουτ από πλαγιά θέση έκανε το 1-0!
    Ο αγώνας διεκόπη για περίπου δέκα από τα καπνογόνα που έριξαν οι οπαδοί δης ΑΕΚ που πριν είχαν πατάξει προς το τέρμα του Παναθηναϊκού κροτίδες μια από τις οποίες έσκασε κοντά στη εστία των πράσινων με αποτέλεσμα ο Ιταλός τερματοφύλακας να πέσει στο έδαφος και ο διαιτητής να διακόψει το παιχνίδι για να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στον Ιταλό πορτιέρο.  
ΔΟΚΑΡΙ ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ
   Όλα τα λεφτά ήταν στο τέλος των καθυστερήσεων.  Ο Ιωαννίδης έστειλε δην μπάλα στο δοκάρι της εστίας της ΑΕΚ, η οποία στην αντεπίθεση που έκανε κέρδισε πέναλτυ που κτύπησε ο Γκαρσία και απέκρουσε ο Ιταλός πορτιέρο!
   Με τούτα και με εκείνα το ντερμπυ βάφτηκε  κίτρινο! Ένα ντερμπυ που ήταν σκληρό και δεν ήταν αυτό που περιμέναμε!
      Με το ίδιο σύστημα 4-3-3 παράταξαν τις     
      ομάδες τους οι δυο προπονητές! 
      Τόσο ο Αλμειδα όσο και ο Γιοβάνοβιτς έριξαν 
      στον αγώνα ότι καλύτερο ετοιμοπόλεμο έχουν     
      και διαθέτουν αυτή την ώρα!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου