ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ!



ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ «ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ»
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΙΦΟΥΝΑΣ 
ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΣΤΟΥΣ 4 ΑΝΕΜΟΥΣ ΤΟΝ ΒΟΛΟ!!  
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
      Παίζοντας σπουδαία μπάλα ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα στο Πανθεσσαλικό τον Βόλο νε 4-0. Οι 15.000 φίλοι του Ολυμπιακού είχαν μετατρέψει το Πανθεσσαλικό σε γήπεδο «Γεώργιος Καραισκάκης»!
      Το 4-0 υπέρ του Ολυμπιακού θα μπορούσε να ήταν 5-0 ή και 6-0!
       Όλοι έπαιξαν σωστά κανοντας τα λιγότερα λάθη! Όταν μάλιστα ο Χουάνγκ σημείωσε το 0-2 όλοι κατάλαβαν πως δύσκολα ο Ολυμπιακός Θ χάσει βαθμό…   
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 0-1
      Ήταν το 3 λεπτό και ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτυ, που δόθηκε και με την υπόδειξη του VAR. Το πέναλτυ μετά από 4 λεπτά κτύπησε ο Μπιέλ και έκανε το 0-1!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 0-2!
      Στο 23 λεπτό ο Χουάνγκ κέρδισε μια μονομαχία σχεδόν στο κέντρο του γηπέδου προχώρησε και με δυνατό αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Βόλου γράφοντας το 0-2 για τον Ολυμπιακό!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 0-3!
      Με τη συμπλήρωση του 45’ και από τα αριστερά ο Όλεγκ από πάσα του Φορτούνη έκανε σέντρα και ο Μπακαμπού με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το Βόλος Ολυμπιακός 0-3!
ΔΟΚΑΡΙ
      Στο 60 λεπτό ύστερα από συνεργασία του Χουάνγκ ο Βραζιλιάνος αμυντικός ο  έπιασε δυνατό σουτ. Η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βόλου και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 0-4!
      Ήταν το 75 λεπτό και έπειτα από ωραία συνεργασία ο Ελ Αραμπί με σουτ από κοντά έκανε το 4-0 για τους ερυθρόλευκους!
      Ένα 4-0 που ήταν κσι το τελικό και δίκαιο αποτέλεσμα.

      Ο Ισπανός προπονητής Μίτσελ παρέταξε στον αγώνα με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό την ιδια ομάδα με την οποία νίκησαν στη Νεάπολη τον Ιωνικό στις 3 Ιανουαρίου.
     Άλλωστε ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει…

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου