Η ΑΕΚ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ!



ΣΤΟ ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ Η ΑΕΚ 
ΠΗΡΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ…
     Η ΑΕΚ νίκησε στην Νέα Φιλαδέλφεια χωρίς να κινδυνεύσει με 4-1 τον αδύναμο και με πολλές πολλές ελλείψεις Παναιτωλικό!
     Παρακολουθησα τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ (ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ) και οι διαπιστώσεις μου για το πρώτο ημίχρονο ήταν πως η γηπεδούχος προσπάθησε με όλους τους τρόπους να επιβάλει το παιχνίδι της  και να επιβληθεί του Παναιτωλικού!
      Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η ΑΕΚ είναι όχι ένα ούτε δυο, αλλά πολλά κλικ πάνω από τον αντίπαλο της Παναιτωλικό που οπως είπαμε αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις! Παρόλα αυτά η ομάδα του Αγρινίου στάθηκε πολύ καλά, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, στον αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και έτσι δεν τα κατάφερε -δύσκολο ήταν αλλά όχι ακατόρθωτο!- να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Νεα Φιλαδέλφεια!
      Έτσι και μετά το τρίτο γκολ όπως και για το τέταρτο (η ευθύνη του τερματοφύλακα Ανέστη μεγάλη) η ΑΕΚ μπόρεσε, έφερε και πήρε αυτό που επιθυμούσε. Την νίκη!
       Να προσθέσω πως δεν χρειαζόταν τόσα πολλά σφυρίγματα από τον ρέφερι Βεργέτη! Όποιος παίκτης της ΑΕΚ έπεφτε σφύριζε φάουλ! Το σκορ τον βοήθησε και θα έπρεπε στα σφυρίγματα του να ήταν πιο ψύχραιμος και πιο φειδωλός και όχι να…κατευθύνεται από την εξέδρα!!!
       Κατά τα άλλα η νίκη της ΑΕΚ ήταν δίκαιη!
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου