ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ «ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ…»!!



ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
      Όχι εννέα λεπτά καθυστερήσεις που έδωσε ο Γάλλος διαιτητής αλλά ακόμα και 90 λεπτά να έδινε η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να σημειώσει γκολ! Είχε άγχος. Οι παίκτες της έτρεμαν και προσπαθούσαν να κερδίσουν παίζοντας σκληρά!
      Είναι γεγονός πως υπάρχει κούραση! Και αυτό τα λέει όλα!
      Τίποτα το αξιόλογο για το πρώτο ημίχρονο! Ο Ολυμπιακός που είχε μελετήσει το παιχνίδι της ΑΕΚ κράτησε τους επιθετικούς της μακριά από την εστία του Τζολάκη. Και οι οργανωμένες επιθέσεις έφεραν σε αναστάτωση την άμυνα του Αθανασιάδη!

ΟΥΔΕΙΣ ΕΒΛΕΠΕ…
      Στα πρώτα δέκα λεπτά η ατμόσφαιρα από τα καπνογόνα ήταν αποπνικτική! Οι ποδοσφαιριστές μόλις που έβλεπαν την μπάλα και μάλιστα σε κοντινή απόσταση! 
      Έχω την άποψη πως ο Γάλλος διαιτητής θα έπρεπε να διακόψει μέχρι να φύγει ο καπνός και να καθαρίσει η ατμόσφαιρα!
ΣΩΖΕΙ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
     Ήταν το 22 λεπτό και ο Μπακαμπού λίγο έξω έπη την μεγάλη περιοχή πιάνει δυνατό σουτ αλλά η τερματοφύλακας της ΑΕΚ Αθανασιάδης αποκρούει την μπάλα σε κόρνερ!
Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΕΧΑΣΕ..
      Στο 39’ ο Γκαρσία βρέθηκε μόνος του στην εστία του Ολυμπιακού πιεζόμενος ομως από τον Ροντινέι έχασε την ισορροπία του και ο Τζολάκης καπάκωσε την μπάλα! 
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
      Ακριβώς στο 45 λεπτό ο Ολυμπιακός κέρδισε φάουλ στα δεξιά. Το κτύπησε ο Φορτούνης αλλά ο Εμβιλά που έφτασε μετά την απόκρουση της άμυνας της ΑΕΚ την έστειλε μα στραβοκλωτσιά  αουτ!
      Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι οπαδοί της ΑΕΚ που ήταν πίσω από την εστία του Τζολάκη άναψαν πυροτεχνήματα και το γήπεδο σκοτείνιασε! Ο διαιτητής και εδώ έπρεπε να διακόψει τον αγώνα μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα!
ΠΩ, ΠΩΩ ΤΙ ΕΧΑΣΕ Ο ΜΠΙΕΛ!
      Ήταν το 56 λεπτό ο Χουάνγκ έπιασε δυνατό σουτ ο Αθανασιάδης απέκρουσε την μπάλα που έφθασε στον Μπιέλ ο οποίος με σουτ από κοντά την έστειλε αουτ!!
ΓΚΟΛ ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΟΦΣΑΙΝΤ!
     Στο 69’ ο Μπακαμπού κέρδισε την μπάλα στο κέντρο κοντά στή σέντρα προχώρησε και με άψογο τρόπο με σουτ την έστειλε στα δίκτυα του Αθανασιάδη. Το γκολ ακυρώθηκε ως οφσαιντ! 
ΕΝΝΕΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ!!!
      Ο Γάλλος διαιτητής έδωσε 9 λεπτά καθυστερήσεις! Ήταν…λίγα! Θα μπορούσε να είχε δώσει ένα…ημίχρονο! 
      Ντροπή!
      Με τούτα και με εκείνα ύστερα από δέκα λεπτά ο Γάλλος διαιτητής που δεν έκανε το σοβαρό λάθος σφύριξε την λήξη του αγώνα που βρήκε τις ομάδες ισόπαλες χωρίς γκολ! 
      Το τελικό 0-0 είναι δίκαιο. Και οι δυο είχαν τιχ ευκαιρίες τους για να σημειώσουν γκολ. Η κούραση ήταν ενδεικτική και για την γηπεδούχο ΑΕΚ και για τον φιλοξενούμενο Ολυμπιακό!
      Χωρίς τον πρώτο τερματοφύλακα του τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο Γάλλος προπονητής παρέταξε τον Ολυμπιακό με τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια και με ότι καλύτερο και ετοιμοπόλεμο έχει τούτη την ώρα.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου