Ο ΓΑΛΛΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!
      Δεν ξέρω αλλά πιστεύω πως τώρα στα τελευταία παιχνίδια των πλέι οφ, η ανίκανη και Μπαλταική ΕΠΟ τα έχει θαλασσώσει στην κυριολεξία, για να μη χρησιμοποιήσω κάτι άλλο πολύ ποιο σκληρό!
      Αντί να πει στην UEFA πως θα πρέπει να στείλει για τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που κρίνονται «τα πάντα όλα» ότι καλύτερο από διαιτητές διαθέτει, ενημέρωσε πως η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία απαγορεύει προς το παρόν να έρχονται διαιτητές κατηγορίας ελίτ και Α!  Μπορώ να πω μάλιστα πως το ευχαριστήθηκε κιόλας!
       Έτσι για τα σημερινά ντέρμπυ η Μπαλταική ΕΠΟ και ο ανθρώπος της ο Αρχιδιαιτητής Στιβ Μπένετ παίρνοντας γραμμή για μια συγκεκριμένη ομάδα έφερε για το ντέρμπυ ΑΕΚ Ολυμπιακός τον Γάλλο Ζερόμ Μπριζάρ από τα…αζήτητα την Γαλλικής διαιτησίας…από το κάτω κάτω ράφι! Ποιο κάτω πας περίπατο!!
         Έχει δίκιο ο Ολυμπιακός που διαμαρτύρεται για αυτόν τον περίεργο διαιτητή, ο οποίος στο παρελθόν είχε βοηθήσει την ΑΕΚ σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι μα την Κραϊόβα ακυρώνοντας μάλιστα κανονικό γκολ της Ρουμανικής ομάδας. Οργή επικρατεί στον Ολυμπιακό λοιπόν, για τον ορισμό του Γάλλου διαιτητή Ζερόμ Μπριζάρ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.
          Ελπίζω να μην δικαιωθούν οι φόβοι του Ολυμπιακού! Και μακάρι να τελειώσει το παιχνίδι χωρίς να χρειαστεί να γίνουν παρατράγουδα!!
       
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  

«Για μια ακόμα φορά απίστευτα ανίκανοι, εντελώς ανεύθυνοι, χυδαία προκλητικοί. Σε ένα ακόμα παιχνίδι κομβικό για την τελική κατάταξη του Πρωταθλήματος οι Μάνταλος, Μπένετ και οι εντολείς τους επιλέγουν ένα διαιτητή ο οποίος δεν είναι ελίτ και στο παρελθόν έχει ευνοήσει σκανδαλωδώς την ΑΕΚ σε ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Κραϊόβα, αφού ακύρωσε καθαρό γκολ της ρουμανικής ομάδας και δεν της έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι, αλλοιώνοντας έτσι το αποτέλεσμα.
Ένας διαιτητής, ο Μπριζάρ, με κάκιστες βαθμολογίες στην Ευρώπη, ο οποίος έχει προκαλέσει διαμαρτυρίες όπου και αν έπαιξε και 4ος… κάποιος Ζαμπαλάς, σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι!
Ταυτόχρονα με τους εκτρωματικούς ορισμούς έχουμε και τα μπόνους στους 4ους- συνοδούς!
Οι υπάκουοι «συνοδοί» διαιτητές παίρνουν… πριμ συνεχόμενων ορισμών και ορίζονται σε σημαντικά παιχνίδια, ώστε να ενημερώνουν από την προηγούμενη τον διαιτητή και να φτιάξουν κλίμα…
Δυστυχώς, λίγο πριν την αυλαία του πλέον αλλοιωμένου Πρωταθλήματος, αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν και ακόμα πιο ζοφερά βάθη για να πνίξουν το ποδόσφαιρο…
Θα λέγαμε «ντροπή», αλλά δεν τη γνωρίζουν αυτή τη λέξη».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου