ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ…ΝΟΜΙΖΩ!!



ΤΥΧΑΙΑ!
      Επειδή είδα ένα «μου αρέσει» από τον καλό μου φίλο τον παλιό συνάδελφο στο καλό δικό μας Ραδιόφωνο Αντώνη Γκιώνη αφήνω αυτή την ανάρτηση από σήμερα!
      Το ασημένιο αυτό μικρόφωνο με το οποίο με τίμησαν στη δική μας ΕΡΤ ΕΡΑ δείχνει την ημερομηνία του ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ που πέρασε μαζί με τα ιστορικά ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ στα ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΕΡΙΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗ!
      Ήταν Σεπτέμβριος του 1969! 
      Πριν δηλαδή από 55, για την ακρίβεια 54 χρόνια! Βέβαια για πέντε χρόνια πριν από το 1969 ήμουν βοηθός του αείμνηστου γνωστού δημοσιογράφου Πάνου Φίρμπα ο οποίος διέκρινε το ταλέντο μου όπως έλεγε (άλλα χρόνια τότε. Υπήρχαν ΑΞΙΕΣ που τις ήθελαν και την βοηθούσαν!) και με πρότεινε στο διευθυντή μας τον γνωστό δημοσιογράφο Αθηναιογράφο λογοτέχνη και συγγραφέα Λάμπρο Κορομηλά, του οποίου υπήρξα «η αδυναμία του», όπως έλεγε. 
       Και τις δυο εκπομπές τις κράτησα για πάνω από 35 χρόνια. 
       Θα πρέπει να σας πω πως στην αρχή είχα μεγάλο άγχος. Ημέρα με την ημέρα το άγχος πέρναγε και οι εκπομπές έπαιρναν ανοδική πορεία! Η ακροαματικότητα τους ξεπέρασε ΚΑΘΕ προηγούμενο!
       Ασφαλώς όλοι οι παλιοί ΕΡΤιανοί λάτρεις του Ραδιοφώνου της ΕΡΑ, θα θυμούνται και είμαι σίγουρος πως θα νοσταλγούν εκείνες τις εποχές!
       Σήμερα τόσο η Τηλεόραση όσο και το Ραδιόφωνο ΔΕΝ βλέπονται και ΔΕΝ ακούγονται!
       Κύριε πρωθυπουργέ καλημέρα σας  
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου