ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΡΟΣ!ΑΝΟΙΚΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΡΟ
       Καλημέρα σας
       Και για να εφαρμόσω αυτό που λέει ο λαός μας «τα παράπονα σου στον δήμαρχο» στέλνω αυτή την…πανέμορφη φωτογραφία στον Γιάννη Βούρο με τίτλο «όταν αποξηρανθούν…»!
       Αγαπητέ δήμαρχε κ. Βούρο την ίδια εικόνα την ανέβασα και την σχολίασα σε ένα δικό σου θέμα για τους βανδαλισμούς που αναρωτιέσαι μήπως είναι προβοκάτσια (προσωπικά πιστεύω πως ουδείς θα έπαιζε με τέτοια θέματα…) και ενώ απευθύνθηκα σε εσένα μου απάντησαν με απρέπεια δυο κυρίες (η μια υπερβολικά αγενής μου είπε πως είναι γνωστή η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ στο ΠΡΟΣΩΠΟ σου! Θέλω να απαντήσεις εάν πιστεύεις κάτι τέτοιο!) και όταν ρώτησα εάν σε εκπροσωπούν προσπάθησαν να τα μαζέψουν, λέγοντας πως απαντούν εκ μέρους της παράταξης σου.
        Γιάννη  η κατάσταση που βλέπεις στην εικόνα, στην λεωφόρο Σοφούλη και κοντά στην Κρεσταίνης, είναι τουλάχιστον 20 ημερών! Οι κίνδυνοι μεγάλοι. Ο κυριότερος, επειδή τα κλαδιά και τα φύλλα έχουν ξεραθεί, είναι η φωτιά! Από κάποιο γυαλί μπορεί να αρπάξει γιατί ο ήλιος καίει. Αλλά και από κάποιο τσιγάρο που απρόσεκτα θα ρίξει κάποιος. 
         Για να προλάβουμε το κακό κάνε κάτι.
         Δώσε εντολή να τα μαζέψουν όχι αύριο ΧΘΕΣ!
         Εκλογές έρχονται…
Καλημέρα 
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου