ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!









ΝΙΚΗΣΕ 1-0 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΗΝ ΓΚΕΝΚ 
    Παρά το γεγονός ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος νίκησε την σκληροτράχηλη και ποιο έτοιμη, με περισσότερα επίσημα παιχνίδια, την Γκενκ με γκολ που ήρθε από τα…αποδυτήρια!
     Στα εννέα λεπτά των καθυστερήσεων, τόσα έδειξε ο Σουηδός διαιτητής (πιστεύω πως ήταν πολλά) ο Ολυμπιακός σώθηκε χάρη στις επεμβάσεις του Πασχαλάκη και του Ρετσου (ίσως ο καλύτερος του Ολυμπιακού! Αν και προσωπικά πιστεύω πως δεν υπάρχει παίκτης των ερυθρολεύκων που υστέρησε) αλλά και των άλλων που τα έδωσαν όλα για να διατηρηθεί το πολύτιμο 1-0, που θα μπορούσε να ήταν 2-0 και ίσως και 3-0! 
     Ο Ολυμπιακός, που είχε στην εστία 7 τελικές έναντι 9 της Γκενκ, ανεβάζει στροφές σιγά σιγά και με τους παίκτες που θα έρθουν θα γίνει η ομάδα που θέλει ο λαός του και έχει γράψει ιστορία!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 1-0
     Στα 22 δευτερόλεπτα ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ! Με γκολ από τα…αποδυτήρια ξεκίνησε ο Ολυμπιακός! Από τα δεξιά ο Βραζιλιάνος Ροντινέι πέρασε όποιον έβρισκε μπροστά του έκανε σέντρα οι αμυντικοί δεν απομάκρυναν και ο Φορτούνης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της Κενκ γράφοντας το 1-0 για τους ερυθρόλευκους!
     Στο πρώτο ημίχρονο που έληξε με 7 λεπτά καθυστερήσεις και οι δυο ομάδες δεν μπόρεσαν να  σκοράρουν παρά το γεγονός πως έφθασαν κοντά! 
     Ο Ολυμπιακός χωρίς παιχνίδια και με παίκτες δυνατούς έφθασε πολλές φορές στην εστία της Βελγικής ομάδας. 
      Η Κενκ από την πλευρά της, ενώ έδειξε ποιο έτοιμη, ήταν φλύαρη και χωρίς ουσία στο παιχνίδι της!
    Έτσι το πρώτο ημίχρονο έληξε 1-0 υπέρ των ερυθρολεύκων.
ΣΤΟ ΔΟΚΑΡΙ!
     Ήταν το 75’ λεπτό και ο Φορτούνης έδωσε ωραία πάσα στον Μπιελ που έπιασε δυνατό φαλτσαριστό σουτ η μπάλα όμως δεν του έκανε το χατήρι κτύπησε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς! 
     Και στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση δεν άλλαξε. Σ’αυτό το ημίχρονο ο Ολυμπιακός έφτιαξε ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει ένα ακόμη γκολ.
     Έτσι ο Ολυμπιακός με 1-0 θα πάει σε μια εβδομάδα στο Βέλγιο για την ρεβάνς! 
     Ο νέος προπονητής ο Ισπανός ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ παρουσίασε απόψε τον νέο Ολυμπιακό.
Εναν Ολυμπιακό που σε λίγο με τις νέες μεταγραφές που έρχονται θα γίνει εκείνος που τα εκατομμύρια των φίλων του ονειρεύονται!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου