Α Ν Α Β Λ Η Θ Η Κ Ε Ο Α Γ Ω Ν Α Σ Α Π Ο Τ Η Ν U E F A !



Α Ν Α Β Λ Η Θ Η Κ Ε !
      Ο σημερινός πρώτος αγώνας ΑΕΚ Ντιναμό Ζαγκρεμκ για τα προκριματικά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με απόφαση της UEFA αναβλήθηκε!
     Τα θλιβερά επεισόδια με χούλιγκαν οπαδούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ να δολοφονούν φίλαθλο της ΑΕΚ προκάλεσαν και την αναβολή! Τι θα γίνει τώρα; Το επικρατέστερο σενάριο είναι. Ο αγώνας ο επαναληπτικός που επρόκειτο να γίνει στις 15 Αυγούστου να διεξαχθεί κανονικά ως πρωτος αγώνας. Και τρεις ημέρες αργότερα να γίνει εδώ στο ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ!
       Πρέπει να υπογραμμίσουμε πως η κιτρινόμαυρη ομάδα έχει και την επόμενη βδομάδα αγωνιστική υποχρέωση στην Ευρώπη!  Αν λοιπόν οι «κιτρινόμαυροι» περάσουν στα play-offs θα παίξουν στις 22 Αυγούστου με την Αντβέρπ στο Βέλγιο. Ενώ η ρεβάνς έχει προγραμματιστεί για τις 30 του μήνα!   
       Στην περίπτωση που η ΑΕΚ αποκλειστεί και βρεθεί στα play-offs του Europa League θα παίξει εντός έδρας στις 24 Αυγούστου με την Σπάρτα Πράγας ή με την Κοπεγχάγη. Η ρεβάνς θα τελεστεί στις 31 Αυγούστου είτε στην Πράγα είτε στην Κοπεγχάγη. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα του  Αλμέιδα θα πρέπει να δώσει 3 Ευρωπαϊκά παιχνίδια μέσα σε 8 ημέρες! Κι’αν περάσει τους Κροάτες, τότε θα δώσει δυο θα είναι εκτός έδρας.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου