Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023





«Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ»
   (Όλα τα video μπορείτε να τα 
     βλέπετε στο ΚΑΝΑΛΙ μας στο
     http://youtube.com/user/gkontonis)
         Με αυτά τα λόγια αρχίσαμε και τελειώσαμε την πολύ πολύ ενδιαφέρουσα ελεύθερη συζήτηση που κάναμε στην εκπομπή μου στο Ραδιόφωνο, με την δραστήρια επιχειρηματία και πρόεδρο της ιδιωτικής πρωτοβουλίας για την επιστροφή των μαρμάρων στην Ελλάδα την Αθηνά Τρανούλη. Athina Tranouli
          Να τονίσω πως η κ Τρανούλη είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος, στον Κεντρικό Τομέα, με την Παράταξη του Νίκου Χαρδαλιά «ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ».
          Μάλιστα η Αθηνά Τρανούλη που, μετά από περιοδεία της, έχει εντοπίσει τα προβλήματα της Αττικής είπε στην εκπομπή μου ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ πως έχει βρει τις λύσεις και θα τις προτείνει στον Περιφερειάρχη Νίκο Χαρδαλιά! 
           Μιλήσαμε εκτός για το τεράστιο θέμα της επιστροφής των μαρμάρων, για το Θέατρο, τον Αθλητισμό, για το άλσος στο Πεδιο του Άρεως που είναι το μεγαλύτερο της Αθήνας και για πολλά πολλά άλλα. Και φυσικά διαπίστωσα πως είχα δίπλα μου στο studio του Ellada 94,3 FM και Elladafm Hellasfm μια υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο, την Αθήνα Τρανούλη με όρεξη για δουλειά, με θέσεις και κυρίως με νέες ιδέες και λύσεις, για το καλό της Αττικής.
            Αθήνα καλή επιτυχία.
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου