ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ… «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΗΔΙΕΣ!

Κυριακές 24 Σεπτεμβρίου 2023



ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
       Πρέπει από την αρχή να πω πως όταν το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που ήρθε για να λέει ο ένας στον άλλο μια καλημέρα, ουδείς φανταζόταν ότι θα γίνει έρμαιο κάποιων που βγάζουν τα απωθημένα τους γράφοντας ότι τους κατεβαίνει…
       Πίστεψαν οι άμοιροι πως μπορούν να αντικαταστήσουν τους δημοσιογράφους! 
       Μα κύριοι η δημοσιογραφία έχει κανόνες! Έχει τρόπους. Έχει δεοντολογία. Εσείς που πιστεύετε πως όλα είναι εύκολα, τι έχετε και τι μπορείτε να ακολουθήσετε απ’όλα αυτά; Τίποτα απολύτως!
        Διαβάζω καθημερινά κάποιους που πιστεύουν πως έχουν το αλάθητο του Πάπα και από τα γραφόμενα τους αηδιάζω! Επειδή ΔΕΝ γνωρίζουν πως πρέπει και με ποιο τρόπο πρέπει να περάσουν κάποια πράγματα, αρχίζουν τις ύβρεις. Κάτι που απαγορεύεται να γίνει από επαγγελματία δημοσιογράφο! Βγάζουν χολή. Και από τα απωθημένα που έχουν νομίζουν ότι…κερδίζουν την αναγνωρισημότητα! Ή λένε με καμάρι. «Του την έφερα του Κοντονή»! Πόσο ανόητοι είναι…
       Έτσι φθάνουμε στο σημείο να διαβάζουμε ακόμη και… «κριτικές για σοβαρά πολιτικά θέματα»! Ή να διαβάζουμε κάποιες αρλούμπες για τα αθλητικά και μάλιστα για το ποδόσφαιρο, που είναι ολόκληρη επιστήμη! 
          Και να είχαν βάση όλα αυτά που γράφουν, έτσι γιατί δεν τους ελέγχει κάποιος, θα έλεγα κομμάτια να γίνει… 
          Όταν ΔΕΝ γνωρίζεις καλύτερα να σιωπάς. Να μην λες πολλά. «Κρείττον  εστί το σιγάν του λαλείν» έλεγαν οι αρχαίοι πρόγονοι μας με το δίκιο τους. Δηλαδή εάν δεν γνωρίζεις κάτι καλά «καλύτερα να σιωπά κανείς παρά να μιλάει»!
          Δεν είναι όλα ίσια παιδιά και δεν κάνουμε ΟΛΟΙ την ίδια δουλειά. Διαφορετικά έλα να πάρεις το μικρόφωνο και την κάμερα.
          Πιστεύω να έγινα αντιληπτός 
          Καλημέρα σας
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου