Η… «ΚΑΣΣΕΛΑΚΙΑΔΑ» ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ…

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023
Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ!
    Διαβάστε το σημερινό άρθρο μου στην εφημεριδα ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ για την επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ με τη θριαμβευτική νίκη του Στεφανάκου Κασσελάκη.ΑΛΑΛΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΩΝ ΑΣΕΒΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!
    Γράφει ο Γιώργος Κοντονής
    Όταν ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του αγώνα που είχε παράταση περίπου 60 λεπτά, η επικράτηση του φαβορί υπήρξε αδιαφιλονίκητη! Ο προπονητής άλλωστε τα είχε όλα μελετήσει και σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια! Έτσι στον τελικό η νίκη ήρθε ως επακόλουθο του συστήματος που η ομάδα χρησιμοποίησε από την αρχή. Και όχι μόνο νίκησε αλλά συνέτριψε στην κυριολεξία την αντίπαλο! Και όπως είθισται στο τέλος κάθε αγώνα, ο ηττημένος δίνει πρώτος συγχαρητήρια στο νικητή. Παράλληλα κάνει δηλώσεις και κριτικάρει τον τελικό. 
     Το ίδιο έκανε και η Έφη Αχτσιόγλου μόλις διαπίστωσε πως δεν αλλάζει το αποτέλεσμα πήρε το κινητό της σχημάτισε τον αριθμό του νικητή του Κασσελάκη και του έδωσε πολλά συγχαρητήρια λέγοντας «Εύχομαι να έχεις δύναμη στα νέα σου καθήκοντα»! Ο νικητής ευχαρίστηση και λίγο αργότερα δήλωσε. «Στον πόλεμο ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος δεν είναι τίποτα! Στους συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος»! Με τη δήλωση του αυτή θέλησε να υπογραμμίσει ότι στο ΣΥΡΙΖΑ του αύριο, όλοι θα έχουν ρόλο πρωταγωνιστή!
      Εκεί που πρέπει να σταθούμε είναι στη συνάντηση που είχε ο Κασσελάκης με τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Η συνάντηση έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου 2023 στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στην Βουλή. Άλλωστε νωπή είναι ακόμη η δήλωση του κ. Τσίπρα ότι «δεν θα ξαναπατήσω το πόδι μου στην Κουμουνδούρου»! Δήλωση που είχε κάνει αμέσως μετά την παραίτηση του από την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ! «Σιδεροκέφαλος. Θα σου χρειαστεί»! Του είπε μόλις τον υποδέχθηκε. Και συνέχισε. «Να χαρείς αυτές τις μέρες. Και μετά να αφοσιωθείς στην  π α ρ α κ α τ α θ ή κ η  που αναλαμβάνεις»! Η απάντηση του Στεφανάκου Κασσελάκη ήταν άμεση. Μιλώντας στον πληθυντικό (εδώ έρχεται και κουμπώνει το παράπονο της Εφης Αχτσιόγλου ότι την αποκάλεσε με το μικρό της όνομα!) τόνισε. «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι η κοινή συνισταμένη όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ. Όλων όσων με στήριξαν στην προσπάθεια αυτή. Τον τιμώ. Είμαι εδώ για να συντηρήσω την  π α ρ α κ α τ α θ ή κ η  του ζωντανή! Και  είμαι εδώ για να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς του»! 
     Φαίνεται πως μέχρι και τις ευρωεκλογές δεν θα αλλάξουν πολλά στο ΣΥΡΙΖΑ όπου πλέον πνέει ένας άλλος διαφορετικός άνεμος! Είναι φυσικά και εκείνοι που δεν μπορούν ακόμη να το χωνέψουν. «Να χάσουμε από έναν περαστικό από την αριστερά;». Λένε και δεν μπορούν να κρύψουν την αγανάκτηση τους! Και δεν είναι λίγοι αυτοί που θυμούνται εκείνο που έλεγαν οι αριστεροί. «Μέχρι τις Βρυξέλλες να ακουστεί καθαρά, δεν ξεμπλέκεις εύκολα με την αριστερά»! Φυσικά θα υπάρξουν και μερικές αποχωρήσεις. Κάποιοι όπως ο πρώην υπουργός Οικονομικών ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και κάποια από τα βαριά ονόματα της αριστεράς, είναι…υπ’ατμόν για αποχώρηση! Η διάσπαση προ των πυλών λοιπόν, όσο κι’αν κάποιοι θέλουν και προσπαθούν να το κρύψουν! Άλλωστε η επόμενη ημέρα του εσωκομματικού πολέμου, θα είναι πολύ πολύ δύσκολη! «Τα μαχαίρια δεν θα είναι εύκολο να ξαναμπούν στα θηκάρια». Μου είπε ένα από τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συμπλήρωσε. «Μόνο ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να δράσει, να παρέμβει πυροσβεστικά»! Ο εμφύλιος που προς το παρόν δείχνει ότι αποφεύχθηκε, δεν θα αργήσει  να ξεκινήσει και τότε… Άλαλα τα χείλη των ασεβών!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου