ΣΕ ΝΕΚΡΟ ΧΡΟΝΟ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ (2-2) Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!

Δευτέρα 02 Οκτωβρίου 2023



ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΟΚ 
ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΓΚΟΛ (2-2) ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΥΣ!
      Είναι αλήθεια. Ο Παναθηναϊκός τα βρίσκει πάντα σκούρα, μπαστούνια με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έπαιξε παθητικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο και επιθετικό στο δεύτερο. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός ήταν υπέροχος στο πρώτο μέρος  και αρνητικός στο δεύτερο! Παρόλα αυτά με έξυπνες αλλαγές του Γιοβάνοβιτς κατάφερε να ισοφαρίσει!
ΓΚΟΛ Ο ΠΑΟΚ 
     Την ώρα που ο Παναθηναϊκός είχε κατοχή μπάλας ο ΠΑΟΚ κέρδισε την μπάλα και απο τα δεξιά έκανε επίθεση. Έτσι και ύστερα από οργανωμένη επίθεση ο Τάισον στο 19' στέλνει την μπάλα στα δίκτυα της εστίας του Μπρινιόλι ανοίγοντας το σκορ για λογαριασμό του Δικέφαλου της Θεσσαλονίκης!
Η ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ 1-1!
       Στο 32 λεπτό, ο Παλάσιος με σουτ έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο δοκάρι και να κατάληξη στα δίκτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τον Παναθηναϊκό.
        Με την έναρξη του δευτέρου ημίχρονο και τα δεδομένα αλλάζουν! Ο ΠΑΟΚ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ενώ ο Παναθηνσικός έρχεται σε…δεύτερο ρόλο!
Ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ ΜΕ ΕΞΥΠΝΟ ΣΟΥΤ 1-2!
         Ήταν το 58 λεπτό και ο Ζιβκοβιτς με έξυπνο  σουτ «κρέμασε» τον Μπρινιόλι και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα σημειώνοντας το 1-2 για τον ΠΑΟΚ!
ΣΕ ΝΕΚΡΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ 2-2!
        Ο Παναθηναϊκός που δεν εγκατάλειψε να πιστεύει στην ισοφάριση, τα κατάφερε ακριβώς στο 90+7 (ο διαιτητής είχε κρατήσει πεντάλεπτη καθυστέρηση που έγινε…επτά λευκή!) να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας! Το γκολ σημείωσε ο Αλ. Γιερεμέγιεφ 90+7’ Σε νεκρό χρόνο…
          Ο ΠΑΟΚ πριν να δεχθεί την ισοφάριση έχασε κλασική ευκαιρία να κάνει το 1-3 και να τελειώσει το παιχνίδι.
          Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας το 2-2 που οη φίλοι του Παναθηναϊκού πανηγύρισαν σαν νίκη είναι δίκαιη!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου