ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΤΩ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΦΗ Η ΑΕΚ!

Τρίτη 03 Οκτωβρίου 2023



ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ Η ΑΕΚ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ  ΣΤΟΝ ΟΦΗ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
      Η ΑΕΚ ανώτερη σε όλα, κατάφερε τελικά να χάσει στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ που έπαιξε δυνατά και εκμεταλλεύτηκε, για την ακριβεία αξιοιποίησε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν!
      Στο Γεντί Κουλέ η ΑΕΚ μπήκε φοβισμένα με αποτέλεσμα στα πρώτα κιόλας λεπτά να δεχθεί πολλές...επισκέψεις στα καρέ της! Ετσι σε μια απο αυτές, ο ΟΦΗ κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με τον Φελίπε! Απο τα αριστερά ο Μπάκιτς έκανε γέμισμα και ο Φελίπε με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!
      Ύστερα από το γκολ η ΑΕΚ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πάτησε πολλές φορές την περιοχή του ΟΦΗ χωρίς όμως και να αξιοποιήσει εστω και μια...
       Και την ώρα που η ΑΕΚ προσπαθούσε να ισοφαρίσει, ο ΟΦΗ σε μια οργανωμένη αντεπίθεση σημείωσε γκολ και φαίνεται πως κλείδωσε την νίκη! Ήταν το 83 λεπτό και ο Νουά Ντικό με ωραίο τρόπο, πέρασε και τον Στάνκοβιτς, στέλνει την μπάλα στα δίκτυα της εστίας της ΑΕΚ γράφοντας το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
       Η ΑΕΚ μπορεί να μην «έπιασε» απόδοση τέτοια που θα της έφερνε βαθμό ή βαθμούς, ήταν ομως καλύτερη απο τον ΟΦΗ. Είχε κατοχή μπάλας 69% και κέρδισε περισσότερα κόρνερ! Στο ποδόσφαιρο ομως το γκολ μετράει! Και αυτά τα πέτυχε ο ΟΦΗ!
        Η ήττα της ΑΕΚ δεν σημαίνει τίποτα. 
       Το πρωτάθλημα εχει πολύ ακόμη δρόμο! 
        Βέβαια ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει στην βαθμολογία και με την πολύ πολύ καλή ομάδα που διαθέτει έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τίτλου!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου