Ο ΣΤΕΦΑΝΑΚΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΤΗΘΙΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ!

Πέμπτη 05 Οκτωβρίου 2023



ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΤΗΘΙΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ  ΤΟΥ Ο ΣΤΑΦΑΝΑΚΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
      Πήγε στην Κύπρο τελικά ο Στεφανάκος Κασσελάκης!
      Πήγε και όπως φάνηκε ήταν καλά διαβασμένος! 
      Και όπως λένε οι κακές γλώσσες «όλα τα είχε καλά αποστηθίσει…»!
      Ναι. Το είχε μάθει καλά το μάθημα του, αυτή την φορά!
      Έτσι απέφυγε τις κακοτοπιές! 
      Βέβαια όταν προσπάθησαν κάποιοι συνάδελφοι από το το ΡΙΚ και τα άλλα ΜΜΕ της Κύπρου να του θέσουν  ερωτήσεις, οι  συνεργάτες του Στεφανάκου Κασσελάκη είπαν πως «ο κ. Κασσελάκης δεν θα  δεχθεί ερωτήσεις…»! 
        Να πούμε πως σε ΚΑΘΕ βήμα του είναι δίπλα του ή μισό μέτρο πίσω του, ο ναυαρχος Αποστολάκης, που τον προσέχει σαν τα μάτια του και που του λέει λέξεις, φράσεις και απαντήσεις!
          Να σημειώσουμε ότι ο νέος προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε την ευκαιρία να ζητήσει συγγνώμη για την λέξη «κρατίδιο» που πρόσφατα είχε χρησιμοποιήσει!
          Οι ανταποκρίσεις μάλιστα από την Λευκωσία αναφέρουν συγκεκριμένα ότι «…στην Κύπρο ο κ. Κασσελάκης παραχώρησε συνέντευξη στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην επίμαχη αναφορά του στο ψευδοκράτος με τον χαρακτηρισμό «κρατίδιο». Ο κ. Κασσελάκης είπε ότι «ανασκεύασε αμέσως και ζήτησε συγγνώμη».  «Αλίμονο αν οι άνθρωποι καθορίζονται από τα λάθη που διορθώνουν και όχι από τα πιστεύω τους και τις πράξεις τους» κατέληξε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΚΣ»! Δεν  ξέρω βέβαια αν οι αδελφοί μας Κύπριοι δέχονται την συγγνώμη του… Αλλά γιατί να μην την δεχθούν αφού παιδί είναι ακόμη και τώρα μαθαίνει…

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου